El circuit Sonora conclou a Bocairent amb Dani Miquel i comença a Castelló amb Johnny B. Zero

0

Sonora, el circuit de la música valenciana, organitzat per Cultura de la Generalitat mitjançant l’Institut Valencià de Cultura, conclou aquest cap de setmana la seua estada a Bocairent, capital cultural valenciana 2021, i es trasllada a Castelló, on estarà tot el mes de desembre.

Dissabte 27 de novembre tindrà lloc a l’Auditori i Palau de Congressos de Castelló el primer dels concerts del circuit Sonora, la proposta de rock de Johnny B. Zero, guanyadors del premi al millor disc de rock a l’edició 2020 dels Premis Carles Santos de la Música Valenciana.

Johnny B. Zero presentaran el seu treball guardonat, ‘Metonymy of sound’, en el primer dels quatre concerts que el circuit portarà a Castelló. La resta d’artistes que passaran per l’Auditori de Castelló aquest mes de desembre són Marala, Laura Esparza i Carlos Esteban, Polock, Nèstor Mir, Cactus i Jazzwoman.

Diumenge 28 a les 18.00 hores, el Teatre Avenida acollirà l’última de les propostes que han arribat a Bocairent de mà del circuit Sonora. Dani Miquel, guanyador del premi al millor disc de música per a famílies en l’última edició dels Premis Carles Santos, presentarà el seu espectacle ‘Desfem’, una juganera proposta que consciencia els infants sobre la importància del reciclatge.

FER UN COMENTARI

Introduïu el vostre comentari.
Introduïu el vostre nom aquí

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.