Alumnes de les colònies d’Ad Libitum protagonitzaran un concert monogràfic d’Óscar Navarro

0

La banda professional de les colònies AD LIBITUM protagonitzarà un concert monogràfic d’Óscar Navarro dirigit per Ildefonso Martos.

El nivell de les colònies i cursos d’estiu d’AD LIBITUM s’ha demostrat al llarg dels seus quasi 20 anys. Estades en les quals els alumnes, procedents de tot Espanya i fins i tot de l’estranger, reforcen els coneixements adquirits durant el curs però en un ambient estiuenc, lúdic i motivador.

En aquest sentit, tot el que aprenen ho demostren en concerts i audicions al llarg de la setmana. És el cas del concert de banda professional en el qual els alumnes de grau professional de la colònia de vent, percussió i piano interpretaran un programa monogràfic d’Óscar Navarro.

Un concert en el qual, sota la batuta d’Ildefonso Martos, s’interpretarà Hispania, Fantasía Española i Paconchita, Latin Overture for Wind Band, dues obres de màxima dificultat que suposen tot un repte per als alumnes.

El concert, que tindrà lloc el dijous 20 de juliol a les 20:30 hores a l’aire lliure en la plaça de Sant Domingo d’Ontinyent, tindrà entrada gratuïta.

Font: Ad Libitum