Els joves Rafel Moral Portero, de la comparsa Llauradors, pel bàndol cristià, i Martina Terol Cabedo, de la comparsa Moros Espanyols, pel bàndol moro, van ser anit els guanyadors del XXXV Concurs Infantil de Caps d’Esquadra que organitza la Societat de Festers del Santíssim Crist de l’Agonia d’Ontinyent, amb el patrocini de Folgado Joyeros.

La Plaça Major va ser l’escenari d’aquest concurs en el qual, un total de 16 joves, de les 24 comparses participaren directament a concurs.

Un dels punts més importants a avaluar pel jurat, format pels càrrecs d’enguany, és el pas, la destresa de l’arma, o la gràcia davant el públic.

Des de la Societat de festers remarcaven l’alt nivell dels participants i mostraven la seva satisfacció per la resposta davant els festers i públic asistent

Des de la Societat de festers es mostraven satisfets per l’alt nivell dels joves participants, i aprofitaven per fer una crida als menuts a participar en aquest acte.

L’acte va concloure amb entrega de diplomes a tots els participants de l’escola de caps d’esquadra infantil, i l’entrega de trofeus als guanyadors, que concloïen l’acte amb la seua desfilada.