23/07/2024 - 10:29
Més

  La Glorieta es converteix en l’espai musical més eclèctic de les festes de moros i cristians

  Altres notícies

  El parc de la Glorieta d’Ontinyent es converteix enguany en l’espai musical més eclèctic de les festes de moros i cristians, amb un programació per a grans, joves i menuts, on destaquen els musicals Pequelandia i La Vuelta al Mundo, diverses disco-mòbils i les actuacions de les orquestres Mónaco, Tekila i Montecarlo.

  Per als més menuts, la Glorieta s’omplirà de color i espectacle el dimecres a partir de les 19 hores, quan tindrà lloc el musical “Pequelandia”. Personatges televisius com Pocoyo, Bob Esponja o Buzz Lightgear es reuniran per a dur a terme l’espectacle musical, i els xiquets es podran fer fotos amb ells.

  Per la nit, els majors tindran l’oportunitat de gaudir de l’altre musical de la jornada, “La Vuelta al Mundo”, on participen més de 30 artistes entre acròbates, ballarins, dansadors de capoeira, músics i actors, que representaran un viatge per les diverses cultures que es poden trobar en un viatge al voltant del món.

  L’Alcalde d’Ontinyent i regidor de Festes, Jorge Rodríguez, ha explicat que “en el cas de la gent major, enguany hem volgut fer un miqueta de canvi per tal d’incrementar la qualitat de l’espectacle, mentre que en el cas dels xiquets i xiquetes pensàvem que era necessari dedicar-los un espectacle específic”, ha afegit.

  A més dels musicals, la plaça de la Glorieta es reafirmarà com a espai escènic central lúdic de cada nit per als joves i no tant joves amb la programació complementària a la festa morocristiana. Des del dilluns al diumenge, totes les nits hi haurà música en directe. El dilluns, el dimarts i el dimecres hi haurà festes disco; el dijous actuarà l’orquestra Mónaco a partir de la mitja nit; el divendres hi haurà una exhibició de DJs i després una disco-mòbil; i el cap de setmana es tancarà amb les actuacions de les Orquestres Tekila el dissabte i Montecarlo el diumenge.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Ontinyent celebra el seu 1r concurs de tomata: inscripcions obertes

  Aquest dissabte, Ontinyent celebra el seu 1r Concurs de Tomata a la plaça del Sant Domingo, organitzat per Per...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -