12/04/2024 - 14:15
Més

  El primer concert del Mig Any d’Ontinyent estrena 5 peces per als càrrecs del 2019

  Altres notícies

  L’Agrupació Musical d’Ontinyent va realitzar el passat diumenge 17 de febrer el Concert del Mig Any Fester 2019 al Teatre Echegaray d’Ontinyent. Com ja és habitual en aquest concert, l’Agrupació va estrenar algunes de les marxes que acompanyaran als càrrecs de les properes festes. Va ser un concert ple de música i sorpreses.

  El concert va començar amb el pasdoble “El Camino” de Josep Vicent Egea per anar escalfant i donar pas a les dos primeres estrenes del concert que van ser la marxa cristiana Aegidius de Francesc Nadal i dedicada al primer tro dels Creuts i la marxa Mora Alnajar de Carlos Ferri, dedicada al fester Berberisco Ricardo Morales.

  La primera part es va completar amb el pasdoble contrabandista Quebrantà de J.Rafael Pascual Vilaplana, el pas masero Pepet de Juan Calatayud i la marxa mora Reina de Ramón Garcia. 

  Ja en la segona part l’Agrupació Musical Ontinyent va seguir el concert amb la interpretació del pasdoble “El Racó del Real” del jove compositor David Leal i la marxa mora “Moros Españoles” que aquest any és celebra el 75 aniversari de la seua composició.

  Per acabar el concert és van poder escoltar per primera vegada tres composicions més dedicades a càrrecs del 2019. “Filla del Ferro” de Ferran Sanchis Gandia i dedicada a la primer tro de la comparsa Almogavers, “Yehudai” de Saül Gómez i Soler, dedicada al primer tro de la comparsa Mossàrabs i per a finalitzar “Creu i Vcitòria de Carlos Ferri Reig i dedicada al capità cristià 2019 dels Asturs.

  Des de l’Agrupació Musical Ontinyent destaquen que :” Va ser un concert molt bonic d’escoltar ja que intentem innovar dins del possible amb la música festera. I a més, va ser un plaer poder estrenar peces de compositors de la pròpia Agrupació i tindre el Teatre Echegaray ple de gom a gom.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  El Grup Socialista d’Ontinyent Es Mobilitza per Protegir el Valencià en l’Educació Davant del Consell

  El grup socialista porta al ple una moció per defensar el valencià a les aules davant la proposta de llei de PP-Vox.
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -