22/06/2024 - 20:26
Més

  Arranquen els Moros i Cristians de l’Olleria amb la Presentació del llibre de festes i la Publicació

  Altres notícies

  Divendres a la nit arrancaven les Festes Patronals i de Moros i Cristians de 2016 amb la Publicació i Presentació de llibre de festes. Passaven uns minuts de les 22,30 quan la publicadora de 2016 Elia Mateu eixia al balcó de l’antic Ajuntament per adreçar-se als centenars de persones que omplien la plaça de la Vila.

  Elia en el seu discurs va recordar els seus orígens com a festera, i va fer una menció especial als vidriers que en el seu moment muntaren les festes de l’Olleria. La publicadora, a més, al seu discurs va anar desgranant l’essència i l’esperit de cadascun dels actes de festes, i de totes les Filaes tant mores com cristianes.

  Un castell de focs d’artifici posava el punt i final a la publicació, immediatament després de la qual la comitiva oficial es va traslladar al Teatre Cine Goya on es va fer la Presentació de llibre de festes de 2016. Un llibre coordinat enguany per Àngel Cano i amb portada de Ceferino González. “Enguany hem intentat fer un llibre diferent, que sense perdre l’essència dels llibre de festes, ofereixca altre tipus de contingut. Per exemple, aprofitem les noves tecnologies perquè els lectors del llibre, a través d’un codi QR, puguen vore contingut addicional com ara unes entrevistes als càrrec de l’any passat”, explica Julià Engo Alcalde de l’Olleria.

  A l’acte es va fer entrega del llibre als càrrecs de 2016, així com a la Reina i la Reina infantil, els festers i festeres. L’alcalde va explicar al seu discurs, que fruit de la campanya de participació realitzada recentment, Superpoders per a tenir grans idees, s’han fet algunes modificacions al programa d’actes inicial. Per donar resposta a la demanda ciutadana s’han incrementat les activitats que hi havia programades des del dia de l’alardo al de l’entrada. Engo va aprofitar també per a convidar a tot el poble de l’Olleria a que participe de les seues Festes.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Pepe Serna revalidat com a president d’ATEVAL per a una nova etapa de creixement

  En un acte ple de representants del món polític, empresarial i acadèmic, Pepe Serna ha estat revalidat com a...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -