22/06/2024 - 21:23
Més

  Més de 400 alumnes de 4t d’ESO de la Comunitat Valenciana han participat en el II concurs d’educació financera de la Fundació Caixa Ontinyent

  Altres notícies

  Un total de 407 alumnes de 19 centres educatius de diferents localitats de la Comunitat Valenciana han participat en la II edició del concurs d’educació financera impulsat per la Fundació Caixa Ontinyent, que ha celebrat hui la final en el Centre Cultural de l’entitat.
  Una iniciativa impulsada pel programa d’educació financera de la fundació, que pretén conscienciar de la necessitat de disposar de conceptes bàsics per a gestionar l’economia diària, i la importància de fomentar eixos coneixements en les generacions més joves.

  La final del concurs ha sigut presentada per l’humorista Fran Tudela, conegut artísticament com a “Cabra Fotuda”, i ha comptat amb l’actuació de la maga Patricia Ferrero. Al llarg de la jornada, els alumnes han respost a un qüestionari de preguntes sobre conceptes financers, d’economia personal, estalvi, finançament i assegurances, entre altres. El guanyador del concurs ha sigut l’IES Jaume II El Just de Tavernes de la Valldigna, que ha aconseguit un premi de 500€ en material per al centre educatiu, i el segon classificat l’IES Sucro d’Albalat de la Ribera, que ha aconseguit 250€ també destinats a material per al centre. S’ha obsequiat, a més, als alumnes finalistes amb uns auriculars sense fils.

  Cal destacar que en el concurs han participat alumnes de Benirredrà, Canals, Ontinyent, Albalat de la Ribera, Tavernes de la Valldigna, Alcoi, Picassent, Elx, Silla, Bocairent, Castelló de la Plana, Cocentaina, Castalla, Banyeres i Grau de Gandia.

  Educació financera per a totes les edats

  El programa d’educació financera, que va nàixer en 2016 i compta amb prop de 40.000 usuaris cada any, ofereix eines per a millorar la cultura financera a persones de totes les edats, adaptades a les necessitats de cada moment de la vida.

  Així, disposa d’una APP de contes infantils per als més xicotets “Els contes de Dino”; imparteix formació per a docents i alumnes d’ESO i Batxillerat sobre ciberseguretat, finançament, finances bàsiques i jocs d’atzar, entre altres; realitza accions específiques per a majors; i impulsa la informació i divulgació de temes d’interés a través del seu web i xarxes socials.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Pepe Serna revalidat com a president d’ATEVAL per a una nova etapa de creixement

  En un acte ple de representants del món polític, empresarial i acadèmic, Pepe Serna ha estat revalidat com a...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -