09/12/2023 - 20:01
Més

  La banda jove de L’Aranya participa en el VII Certamen “Aulos” de Beniarrés

  Altres notícies

  La banda jove de La Unió Musical L’Aranya d’Albaida participa este diumenge 30 d’abril en el VII Certamen ‘Aulos’ de Bandes Juvenils de Beniarrès, el més antic concurs de bandes joves que es celebra encara a la Comunitat Valenciana. Va ser seleccionada per sorteig junt amb la banda juvenil de la Unió Musical de Planes i la de la Societat Instructiva Unió Musical de Montserrat entre altres deu societats musicals.

  El certamen que començarà al voltant de les 10:00h consta de dos parts. La primera d’elles és un desfile on les bandes hauran d’interpretar una obra de lliure elecció que, en el cas de L’Aranya serà el pasdoble ‘’Eduardo Borràs’’ de Francisco Esteve Pastor. Posteriorment, es celebrarà el concert al Centre Cultural Joan Fuster (Carrer Doctor Orero) on la banda jove de l’Aranya dirigida per César Roig Espí, interpretarà ‘’Regina Nostra’’ de Mario Roig, ‘’Gotes i Flocs’’ de Ximo Cano i ‘’Iuventus’’ de Carlos Pellicer.

  El president de la banda, Josep Bodí i Quilis, destaca que ‘’l’existència d’este certamen no sols ajuda a donar a conèixer la tradició musical que tenim i que defenem desde la directiva sinó el gran futur que hi ha gràcies als músics més joves’’. En esta mateixa línia s’ha pronunciat el director de la banda jove, César Roig: ‘’és una gran oportunitat per mostrar a les altres localitats la gran qualitat que hi ha a la nostra banda i per als músics és una gran motivació’’.

  El Certamen que otorga tres premis en metàl•lic de 500€ per al tercer classificat, 900€ per al segon i 1.500€ per al primer busca potenciar als més joves i mostrar-los valors com la superació i l’esforç. Des de l’Aranya d’Albaida, a més, expliquen que la participació en este tipus de certamen no és realitza per els premi econòmic sinó per els grans beneficis que reporta als músics on destaquen que aprenen a treballar sota pressió i en equip.

  Font: Ajuntament d’Albaida

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  El PSOE d’Albaida alerta sobre la pèrdua de més de 300.000€ en subvencions

  En el marc de l'últim ple celebrat el 28 de novembre, l'agrupació socialista d'Albaida ha exposat la crítica situació...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -