Majors Actius enceta el programa “Benestar Actiu en Marxa”

0

La programació també inclou un curs de tenis, cinefòrum, taller de reciclatge i compostatge, espectacles culturals o una trobada amb l’alcalde

“Benestar Actiu en Marxa” és el nou programa d’activitats previst per la regidoria de Majors Actius per a aquesta tardor que inclou fins a 30 activitats als parcs i espais oberts de la ciutat. El regidor de l’àrea, José Rafael Sanchis i la regidora coordinadora de l’àrea de Política per a les persones, Paula Soler, compareixen en roda de premsa per presentar la programació per a l’últim trimestre de l’any.

Paula Soler recordava que “amb aquesta programació volem que les nostres majors recuperen la seua activitat diària i la normalitat que havien perdut amb el confinament. Són un sector molt important de la nostra societat i volíem continuar estant al seu costat a través d’estes activitats que permetran fomentar l’envelliment actiu i saludable” i recordava que recentement hem posat en marxa el servei d’acompanyament psicològic per a totes les persones majors que ho necessiten.

José Rafael Sanchis explicava que “l’activitat física és important a tots els trams d’edat per tenir una vida saludable. Per això, volíem potenciar l’activitat entre les persones majors després de tants mesos d’inactivitat com a conseqüència de la crisi sanitària”, manifestava. En concret, des del proper dimarts 13 d’octubre, tots els dimarts, dijous i dissabtes fins el pròxim 19 de desembre hi haurà activitats de gimnàstica de manteniment, circuits aeròbics, pilates, cros-memòria, expressió corporal, balls, circuit multiestacions, gerontogimnàstica, circuit biosaludable, cross-fit adaptat, gap i masterclass, entre d’altres. Les activitats tindran lloc als distints parcs i espais oberts de la ciutat, les quals en cas de pluja es realitzaran al pavelló del Poliesportiu Municipal.

Juntament amb aquest programa també s’ha previst un curs de tenis que s’impartirà tots els dimecres des del proper 15 d’octubre fins al 17 de desembre. Així mateix, entre les altres activitats que inclou la programació es troba una visita a l’Ajuntament d’Ontinyent i tertúlia amb l’alcalde Jorge Rodríguez. La programació continuarà el 28 d’octubre amb un cinefòrum al Centre Cultural Caixa Ontinyent a partir de les 17:00h.

D’altra banda, la programació també inclou un taller de reciclatge i compostatge amb el Consorci de Residus. Tindrà lloc el proper 30 d’octubre al CIM Sant Rafel a partir de les 10:30h i compta amb la col·laboració de la Regidoria de Medi Ambient. La programació continuarà el 7 de novembre el torneig escacs a la sala de premsa del Poliesportiu a partir de les 16:00h. La programació tancarà amb l’actuació al Teatre Echegaray el proper 5 de desembre a les 19:00h amb l’espectacle “IN VIVO”. Les entrades amb un cost de 5€ es poden adquirir a través de la web www.caixaontinyent.es, a la Casa Cultura i en taquilla (una hora abans de l’espectacle).

Així mateix, des de la regidoria també es recomana l’assistència als espectacles programats per la regidoria de Cultura com són Hamlet de Bamblina Teatre, que tindrà lloc el 13 de novembre i Juana amb Aitana Sánchez Gijón el proper diumenge 20 de desembre al Teatre Echegaray. Per a participar en totes aquestes activitats serà obligatori l’ús de la mascareta i, a més, serà necessari la inscripció prèvia per poder garantir la seguretat de totes i tots. Sols cal telefonar al 674753038 a partir d’aquest dilluns 5 d’octubre.

Publicitat