Jorge Rodríguez rep als guardonats del 9 d’octubre

0

L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, rebia hui en audiència a representants dels guardonats per l’Ajuntament el proper 9 d’octubre, en el ple solemne de celebració de la festa dels valencians i valencianes. L’alcalde felicitava a les entitats i persones guardonades i explicava als assistents el funcionament de l’acte, que no serà obert al públic degut a les limitacions d’aforament establertes per fer front a la pandèmia, i on sols es podrà accedir amb invitació. Això si, l’acte es podrà seguir en directe mitjançant TV Comarcal i les xarxes socials.

Cal recordar que la setmana passada la Junta de Portaveus de l’Ajuntament d’Ontinyent va donar suport de manera unànime a la proposta d’alcaldia de guardonar amb el “Nou d’Octubre” els herois i heroïnes de la lluita contra la COVID-19 i els efectes de la DANA a la ciutat, representats en els diferents professionals que van tenir i tenen encara especial protagonisme en tots dos casos, com ara els Professionals Sanitaris; Policia Local, Nacional i Guàrdia Civil; Bombers, els Departaments Municipals de Serveis Socials, Obres i Serveis Municipals (incloent els serveis de neteja i parcs i jardins, i el servei de neteja d’edificis i instal·lacions municipals) així com a les entitats voluntàries, i en concret a Protecció Civil, Creu Roja i Càritas.

A banda d’aquest reconeixement, en la junta de portaveus s’acordava també unànimement recollir la proposta ciutadana de fer un reconeixement pòstum al periodista Josep Antoni Mollà, la vídua del qual també assistia a la reunió d’aquest dilluns.