Les festes de la Puríssima no tindrán Angelets aquest 2020

Novament la pandèmia de la Covid-19 ens deixa altre titular, i és que les pròximes festes de la Puríssima, la patrona de la ciutat d’Ontinyent no realitzaran la convocatòria per escollir els Angelets d’aquest any 2020.

Així ho ha decidit la seua junta gestora el passat 13 de juliol, la qual s’ha vist obligada a prendre aquesta decisió davant la incertesa i desconeixement de la durada que pot tindre aquesta situació excepcional, la qual deixa sense temps suficient per a educar les veus dels xiquets després de rebre la Primera Comunió entre Juliol i Octubre.

Davant la incertesa dels pròxims mesos, la junta també ha valorat la possibilitat, que, si les circumstàncies ho permeten en la realització de les pròximes festes, els Angelets del passat any 2019, serien els encarregats d’interpretar el Cant dels Angelets i el Cant de l’Asguinaldo d’aquest 2020.

A la reunió s’han acordat també que les Cambreres i promoció d’aquest 2020 repetiran promoció el pròxim any 2021 perquè puguen gaudir de les seues festes amb tota normalitat, com ho han fet les seues predecessores.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

La Colla reprèn la seua agenda cultural de 2020 amb el “Concert d’Estiu

Des de ja fa més de 10 anys, l’activitat musical estival de La Colla s’iniciava …