20/05/2024 - 5:28
Més

  L’adaptació de “Els Quatre Genets de l’Apocalipsi” de Blasco Ibáñez arriba al Teatre Echegaray

  Altres notícies

  L’adaptació teatral de l’obra de Vicent Blasco Ibáñez “Els Quatre Genets de l’Apocalipsi” arribarà al Teatre Echegaray el pròxim 10 de març dins de la programació cultural impulsada per l’Ajuntament d’Ontinyent. De la mà del Teatre del Poble Valencià, la unitat de producció escènica pública creada per la Generalitat Valenciana, Ontinyent podrà gaudir de la novel·la més universal de l’escriptor a escena i en valencià.

  Ambientada el 1914 a Paris, l’espectacle relata la peripècia vital de dues famílies provinents d’un tronc comú, que acaben combatent en bans oposats en la Primera Guerra Mundial. Dues famílies enfrontades i dos amants enamorats viuen el destí que marca la conflagració, una història d’amor i de conflicte familiar en un context destructiu i tràgic.

  El regidor de Cultura, Àlex Borrell, destacava com és d’interessant aquesta representació “d’una novel·la d’un dels escriptors més importants de la nostra cultura, a més en valencià, i amb la que podrem gaudir d’una història d’amor en un dels moments més convulsos” explicava. Les entrades estan disponibles a un preu de 15 euros, 12 amb descompte, a la web de Caixa Ontinyent, a la Sala Gomis, al telèfon 96 291 05 16 i en taquilla una hora abans de la representació.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Fede Vidal reafirma el compromís del PSPV-PSOE amb el progrés social i econòmic de la Vall d’Albaida

  El PSPV-PSOE de la Vall d'Albaida ha celebrat recentment el seu Comité Comarcal a Bèlgida, un esdeveniment clau per...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -