21/07/2024 - 0:10
Més

  La Troupe Malabo preestrena Oníric Circus a Sant Rafel en el V Festival de Circ i Teatre al Carrer

  Altres notícies

  La Troupe Malabo preestrenarà el seu nou espectacle de teatre gestual i clown al V Festival de Circ i Teatre al Carrer d’Ontinyent. Oníric circus eixirà de la sala per segona vegada demà dimecres a les 18:30 hores i ho farà al carrer Cassià Fita de Sant Rafel (Degut a la pluja volem comunicar-vos que l’espectacle previst per a la vesprada “Oníricus” es trasllada al pati cobert de l’escola Rafael Juan Vidal, al mateix barri de Sant Rafel i a la mateixa hora 18:30), un emplaçament nou per al Festival que s’ha consensuat amb l’associació de comerciants del barri. Es tracta d’una de les nombroses sinèrgies creades amb les diferents associacions locals “amb l’objectiu d’aprofitar la programació per a fomentar el comerç i la cultura” com subratlla l’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez.

  En Oníricus Circus, dos surrealistes i esbojarrats mossos de circ que somien convertir-se algun dia en artistes de veritat es topen amb el desnonament del circ italià per al qual treballen. Quan estan a punt de fugir i renunciar al seu somni, decideixen assumir el paper principal que aconseguir dur endavant gràcies al públic amb la qual cosa naix un nou circ perquè l’espectacle puga continuar.

  La Troupe Malabo, formada per Sergio Chaves i Marisa Ibáñez, és una companyia de teatre valenciana fundada en 1999 i que es compta entre les habituals no sols als escenaris de la Comunitat Valenciana sinó a tot Espanya. De la mà del seu director, Sergio Chaves, s’ha especialitzat en el món del clown els i espectacles infantils o per a públic familiar. Chaves s’ha format amb professionals tan reconeguts com Jesús Jara, Lluna Albert, Sergio Claramunt o Leo Bassi, entre d’altres. Amb ell, comparteix La Troupe Malabo Marisa Ibánez, llicenciada en Història de l’Art a Salamanca i amb una llarga trajectòria en el teatre de sala i de carrer.

  Ahir dilluns, dos enginyosos artefactes van atraure la curiositat dels nombrosos espectadors que passejaven pel matí del carrer Major o els que van acudir a la plaça de la Concepció de vesprada a visitar l’emissari reial. La ruleta fantàstica de Teatro Negra i el Carrilló de Noël de La Tal van fer les delícies de grans i menuts, que hui dimarts podra disfrutar d’un taller de circ pel matí i la peculiar família Romanesku de vesprada a la plaça de la Coronació a càrrec de Finestra Nou Circ.

  El V Festival de Circ i Teatre al Carrer està organitzat per l’Ajuntament en el marc de la campanya Ontinyent Il·lusiona que busca retindre i atraure client al comerç local mitjançant propostes de qualitat i gratuïtes per a tots els públics.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Més de 2000 esportistes participaran en les 24 hores esportives d’Ontinyent

  Ontinyent està ultimant els preparatius per a una nova edició de les seues 24 hores esportives, una festa multiesportiva...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -