10/12/2023 - 6:16
Més

  La màgia i el mentalisme de Toni Pons arriben al circuit Café Teatre d’Ontinyent

  Altres notícies

  El Circuit Café Teatre Campus Ontinyent, posat en marxa per la Fundació Campus Ontinyent dins del programa Ociversitari, torna esta setmana a la ciutat amb l’actuació del mentalista i mag Toni Pons. Divendres 28 de febrer, a partir de les 23:00 hores, el pub “The One” acollirà l’actuació del considerat un dels millors mentalistes de l’Estat, amb un reconeixement de públic i crítica que ha catapultat aquest artista a una posició destacada dins dels espectacles de teatre de prop. Amb l’espectacle “Siente”, Pons pretén que l’espectador perda la noció que separa la ficció de la realitat amb una obra apassionant i entretinguda per a adults, gaudint l’emoció i la fascinació d’allò que sembla impossible gràcies al joc de la ment.

  Aquesta serà la cinquena actuació del Circuit Café Teatre Campus Ontinyent posat en marxa en novembre per tal d’augmentar l’oferta d’oci per als universitaris i, a la vegada, potenciar la imatge d’Ontinyent com a ciutat universitària. Esta actuació ha estat precedida per les del showman i humorista valencià Eugeni Alemany, la del còmic i presentador Javier Botía, la del duet “Trotacómicos”, i la de l’humorista Óscar Tramoyeres, quedant pendents les actuacions de l’humorista Rafa Alarcón; la jove actriu Patricia Espejo i els sketxes alternats amb monòlegs del grup Tres i no Res, que tancaran el cicle. Els espectacles tenen lloc l’últim divendres de cada mes al voltant de les 23:00 hores, cada volta en un restaurant o local d’oci nocturn de la localitat.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  El PSOE d’Albaida alerta sobre la pèrdua de més de 300.000€ en subvencions

  En el marc de l'últim ple celebrat el 28 de novembre, l'agrupació socialista d'Albaida ha exposat la crítica situació...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -