Josep Francesc Almeria: “Les Societats Musicals Valencianes seran allò que vulguen els seus membres”

Així de contundent va estar el President de la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana en el transcurs de la Taula Col·loqui celebrada en la seu social de l’Aranya d’Albaida el passat 8 de juny.

El 90é Aniversari de la Unió Musical d’Albaida “l’Aranya” va viure el passat 8 de juny un debat ric en aportacions pels membres de la Taula Col·loqui sobre el III Congrés de SS.MM. (Societats Musicals) amb les mirades posades a la Vall d’Albaida. Es va posar de manifest que les SS.MM. són organitzacions, en primer lloc, de caràcter bàsicament social, on fan possible que la música puga arribar al poble en general sense cap tipus de discriminació. Això, sempre en una fase no professional. Són també una activitat econòmica com una altra qualsevol i que fomenten la cultura i l’educació. Josep Francesc Almeria va apostar per la participació i democratització de les SS.MM. com a eines estratègiques per a la gestió econòmica, social i cultural dels pròxims 10 anys en el País Valencià i la Vall d’Albaida.Foto_Taula-Col-loquiUMA-l'Aranya-Albaida

Aquesta nova fórmula de participació del III Congrés de Societats Musicals, que amb el seu lema “De la memòria a la innovació”, va donar lloc a la participació d’un gran nombre de persones i que ha fet possible la reflexió sobre els reptes als quals s’han d’adaptar les SS.MM. valencianes. A més, a la Taula Col·loqui també va quedar de manifest que l’estructura actual de la Federació ha d’estar assumida pel conjunt de músics i socis de les SS.MM. per tal que la informació arribe fins l’últim racó de cada poble del País.

Per a la comissió del 90é Aniversari de l’Aranya, la Taula Col·loqui ha estat un acte important ja que “es van tractar temes que afecten a les societats musicals de la comarca i del País com a pilars fonamentals de l’estructura social i cultural dels nostres pobles”. Al final de l’acte, les aportacions del públic va enriquir les conclusions de la Taula que seran incloses en els debats del III Congrés de Societats Musicals.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Més de 170 empreses conformen l’oferta sanitària de qualitat en productosemergencias.com by ATEVAL

ATEVAL va posar en funcionament el passat 14 d’abril la seua plataforma online promocional www.productosemergencias.com, …