21/07/2024 - 0:43
Més

  Jorge Rodríguez ofereix a la dissenyadora Paula Sanz exposar la seua obra recent a Ontinyent

  Altres notícies

  Ha exposat galeries i fires de diversos països, i els seus treballs publicitaris han estat sol·licitats per empreses com “American Express” o “Marie Claire”

  L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, ha oferit a la dissenyadora ontinyentina Paula Sanz Caballero exposar la seua obra recent a la ciutat que la va veure nàixer. L’alcalde, acompanyat pel regidor de Serveis Socials, Manuel Ruiz, ha visitat la mostra que Paula Sanz està oferint a l’espai de creació contemporània “Las Naves” de València titolada “Hombres, mujeres, hombres y fábricas”, on van poder parlar amb l’artista ontinyentina, reconeguda internacionalment gràcies tant als seus treballs publicitaris i de moda com per les seues obres plàstiques. L’alcalde destacava que “a Ontinyent hem d’estar ben orgullosos de comptar amb artistes del calat internacional de Paula Sanz, un perfecte exemple de com amb una bona formació, capacitat d’esforç, i voluntat per emprendre, no hi ha límits per als ontinyentins”.

  Als seus treballs personals, la temàtica de Paula Sanz aprofundeix principalment en les relacions personals, on sobre un escenari de sofisticació i luxe, les seues històries parlen dels sentiments humans més bàsics, jugant amb els conceptes de bellesa, art i moda. Els seus treballs publicitaris i editorials han estat sol·licitats per clients com “Vogue”, “Elle”, “Cosmopolitan”, “American Express” o “Marie Claire”, entre molts altres, mentre que els seus treballs personals han estat exposats a les galeries Gala (Chicago), Flowers East Gallery (Londres), a les fires d’art ARCO, Art Chicago i  ArteSantander, al Círculo de Bellas Artes (Madrid), El Museo Nacional Centro de Arte Reina Sofía i Arts Santa Mònica (Barcelona).

  Jorge Rodríguez recordava que un dels principals objectius del govern que encapçala és que “a Ontinyent hem de ser capaços de generar oportunitats en tots els camps de l’activitat econòmica, i això inclou també  la cultura, que al segle XXI té un paper fonamental al món del coneixement”. L’alcalde ha posat les diferents sales expositives de que disposa l’ajuntament a l’abast de la creadora ontinyentina, per tal que puga exposar la seua obra en les condicions adequades a la seua ciutat natal.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Més de 2000 esportistes participaran en les 24 hores esportives d’Ontinyent

  Ontinyent està ultimant els preparatius per a una nova edició de les seues 24 hores esportives, una festa multiesportiva...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -