04/12/2023 - 0:21
Més

  II Jornades de Defensa del Territori: Concerts, tallers, debats i convivència

  Altres notícies

  L’assemblea Veïnal contra la planta de residus animals de la Vall d’Albaida està organitzant per als propers 3 i 4 de juliol a Otos, les II Jornades de Defensa del Territori.

  L’Associació, sota la premisa de “ja estem farts dels atacs al nostre territori”, explica que la comarca “des de fa temps, patix l’intent d’imposició de projectes o infraestructures que no tenen res a veure amb la nostra aspiració i les nostres necessitats com a poble. Ens intenten imposar projectes com el de la planta d’animals que atempten contra la nostra forma de vida, la nostra cultura i el nostre futur, i no volem ser el femer del món. La nostra és una comarca viva, amb un bonic paisatge i una potencialitat enorme en projectes sostenibles d’agricultura i serveis d’oci verd i tot això es pot veure truncat si permetem que s’instal·len aquest tipus de projectes totalment incompatibles amb eixe model i per això estem lluitant des de l’Assemblea Veïnal i és per això que vos convidem a aquesta festa de defensa del territori”.

  La festa en defensa del territori, començarà el divendres amb un sopar de baix braç i després concert solidari amb Andreu Valor, Beuratge, el Diluvi i Sigarrito.

  El poble d’Otos habilitarà una zona d’acampada per tal que, que vulga, puga quedar-s’hi a dormir i participar de totes les propostes que, al voltant de la defensa del territori, es duran a terme al llarg del dissabte.

  Les activitats programades són, entre d’altres: taula redona (amb la participació de: Xavi Ródenas, regidor de medi ambient de l’ajuntament de Gandia; Anna Gomar: veterinària, Jesús Benito: ramader del col·lectiu l’esquella), tallers diversos (ràdio, llana guirra, tallers infantils, globoflèxia, artístics, etc.).

  A migdia hi haurà paelles populars (cal reservar tiquet) i després la festa contunuarà concursos d’escacs, de truc i de dominó; amb premis per als guanyadors. A partir de les 17:00 se celebrarà el II Concurs Internacional de Llançament d’Aixada, amb premis per als tres primers classificats.

  També es durà a terme una xarrada-debat amb el títol “Spain is different”: un recorregut històric del turisme a l’estat espanyol, a càrrec de la Coordinadora Llibertària de Mallorca.

  Després del sopar de germanor,  conclouran les jornades amb concerts de Toni de l’Hostal, Saba Nova, X-Tencil i Vae Victis.

  Al llarg de les jornades hi haurà un punt informatiu a càrrec de l’Assemblea Veïnal contra la Planta de Residus Animals en la qual la gent podrà informar-se i apuntar-se a les diferents activitats.

  Des de l’Assemblea Veïnal, s’ha explicat que “Aquestes jornades de defensa del territori són molt importants perquè tots els beneficis de les diferents activitats seran per al fons de solidaritat per als afectats per les multes de la manifestació del passat 29 de març”.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Ontinyent entrega els premis de rendiment acadèmic al marc de la Setmana de la Ciutat Educadora

  L’Alcalde i el Regidor d’Educació lliuren diplomes als i les 21 alumnes amb una mitjana d’excel·lent durant el curs 2022/23 en un acte al Museu del Tèxtil de la Comunitat Valenciana
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -