Gira de Sales: Auxili Portarà la seva Música a Ciutats com Bilbao i Santiago

Amb Set Dates Confirmades, Auxili Torna als Escenaris en una Nova Gira

1

Auxili ha anunciat una nova gira de sales que recorrerà diverses ciutats espanyoles com Madrid, Bilbao, Santiago de Compostel·la i més. Els concerts també inclouran parades a Vitòria, Barcelona, Valls i la ciutat de València, on la banda actuarà el 31 de maig a la sala Repvblicca.

“Volem apropar la nostra música a totes aquelles persones que ens seguixen però que fa temps que no han pogut viure-la en directe al costat de casa”, ha explicat Auxili sobre la motivació d’aquesta nova gira. La banda iniciarà la gira el 26 d’abril a la sala Panda Club de Madrid i continuarà per altres ciutats com Santiago de Compostel·la, Bilbao i més.

Esteve Tortosa, el vocalista de la banda, ha afegit: “Farem un concert en terres valencianes perquè també li devem molt al nostre públic més fidel i sentíem que aquesta mini-gira havia de fer parada a casa”. El concert a València tindrà lloc el 31 de maig a la sala Repvblicca.

Marc Andrés, una altra veu d’Auxili, ha destacat que aquests concerts suposen el tancament d’un cicle de dos anys i prop de cent actuacions de les gires Guaret i S.O.S. La banda anima al nou públic a gaudir de la música i la denúncia de les injustícies socials i polítiques que transmeten a través de les seves cançons.

Les entrades ja estan a la venda, i les cent primeres de cada concert tindran un descompte especial.

1 COMENTARI

Comentaris tancats