01/12/2023 - 21:05
Més

  Sisena edició del Mercat de Nadal d’Agullent

  Altres notícies

  Les Ames de Casa d’Agullent, amb la col•laboració de les regidories de Festes i Benestar Social, han organitzat la sisena edició del Mercat Solidari de Nadal, que serà el dissabte 7 de desembre al carrer Santa Anna.

  El mercat, que estarà obert de 12 a 14h i de 16 a 20h, comptarà amb nombroses parades de gastronomia local i comarcal, parades de manualitats i activitats complementàries com la mostra d’animals de granja o exhibicions d’artesania. A les 17:30h està prevista l’actuació de la contacontes Almudena Francés.

  Com en les anteriors edicions, els beneficis que arrepleguen les Ames de Casa d’Agullent amb el Mercat Solidari de Nadal es destinaran a una causa solidària, enguany al Col•legi de Paràlisi Cerebrals Infantil de la Creu Roja a València. Cal recorda que l’any passat els diners es van entregar a l’Associació de Familiars de Malalts d’Alzheimer d’Albaida, tal i com es pot veure a la imatge.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Ontinyent entrega els premis de rendiment acadèmic al marc de la Setmana de la Ciutat Educadora

  L’Alcalde i el Regidor d’Educació lliuren diplomes als i les 21 alumnes amb una mitjana d’excel·lent durant el curs 2022/23 en un acte al Museu del Tèxtil de la Comunitat Valenciana
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -