08/12/2022 - 18:11
Més
  IniciCulturaFestes i tradicionsSeleccionats els "Angelets" 2015

  Seleccionats els “Angelets” 2015

  Un total de dinou xiquets i xiquetes de 3r de Primaria d’Ontinyent, es van presentar el passat 6 de juny a la prova de veu per formar part del grup Angelets 2015, que com cada any, protagonitzarà “El cant dels Angelets” a les festes de la Puríssima. Aquest cant  va nàixer en 1662 com pòrtic i pregó als centenaris festejos de la Puríssima, patrona de la ciutat d’Ontinyent. Ara, són els xiquets ontinyentins de 3r de primaria que han pres aquest 2015 la Primera Comunió els qui continuen donant-li vida a la tradició.

  El jurat seleccionador va estar format per cinc persones, entre elles el president de l’Associació de Festes de la Puríssima, que després de les diferents audicions decidiren seleccionar els següents xiquets i xiquetes:

  Victoria Morales Pastor

  Mª Angels Tormo Moncho

  Abel Millán Gironés

  Mireia Soriano Revert

  Marc Beneyto Varela

  Sofia Soriano Pomar

  Sandra Ferri Torró

  Neus García Díaz

  Juanjo Mollá Bosch

  Olga Morant Pascual

  Emma Lacueva Pla

  Irene Doménech Ferrero

  Juan Bautista Ferrero

  Miguel Pomar Díaz

  María Fenollosa Cambra

  Samuel Pomar Díaz

  El grup, integrat per 16 xiquets i xiquetes, realitzarà el seu primer assaig aquest mes de juny, on es farà també l’entrega de les lletres de les diferents cançons que hauran d’aprendre, entre elles, les del propi “Cant dels angelets” i el de “l’Aguinaldo de la puríssima”, ambdues del segle XVII.

   

  Ines Ferri
  Ines Ferrihttp://www.tvdigitalontinyent.com
  Sóc un projecte de comunicadora, graduada en Comunicació Audiovisual per l'UPV. Amant del periodisme d'investigació. "És impossible no comunicar".

  El més llegit