23/07/2024 - 11:39
Més

  Es posa en marxa la comissió tècnica que prepararà el 600 aniversari de la Fira d’Ontinyent

  Altres notícies

  El Govern d’Ontinyent ha posat ja en marxa la comissió tècnica que prepararà durant el proper any el 600 aniversari de la Fira de la ciutat, aniversari que es celebrarà en novembre de 2018. Es tracta d’un grup de treball que canalitzarà propostes de tots els sectors econòmics i socials per rellançar la fira i potenciar el seu caràcter comercial, convertir-la en un element de promoció econòmica de la ciutat. La comissió està presidida per l’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, amb la regidora Sayo Gandia com a coordinadora; i composta per persones de diversos àmbits culturals i socials, com Manuel Requena; Immaculada Ibáñez, Alfred Bernabeu, Mª Pilar Bernabeu; Fernando Lliso; Rosario Palma; Jordi Vallés i Anna Ferrero, comptant també amb la participació del tècnic cultural.

  Cal recordar que esta comissió parteix d’una idea plantejada en anys anteriors per l’alcalde, qui destacava que aquest aniversari “ha de ser una oportunitat per modernitzar la fira, que ja és un referent en atraccions mecàniques, i aprofitar-la per a vendre la ciutat des de tots els punts de vista i siga útil per a l’economia de la ciutat, implicant a tots els sectors econòmics i socials”.

  Sayo Gandia explicava que al primer encontre de la Comissió es va aprofitar perquè els components prengueren contacte entre sí i realitzar una “tormenta d’idees” inicial a la qual es van plantejar propostes a desenvolupar com la creació d’una imatge de l’esdeveniment, replantejar la delimitació d’espais, un impuls a l’acte inaugural, una exposició de fotografia, realitzar activitats relacionades amb la fira als llocs per on aquesta ha passat a la seua història, o la elaboració d’un quadern divulgatiu. La regidora explicava que “com va avançar l’alcalde, rellançar la fira és un treball amb el que volem comptar amb tots i totes”, i a tal efecte, abans d’establir les activitats i mesures concretes a aplicar, la comissió s’obrirà a les aportacions d’entitats i associacions locals, així com a regidories com ara Cultura, Educació, Turisme o Comerç.

  Font: Ajuntament d’Ontinyent

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  La campanya “Ontinyent Contra el Foc” compta amb 54 voluntaris, la xifra més alta des de 2014

  La campanya "Ontinyent Contra el Foc", impulsada per l’Ajuntament d’Ontinyent per a la vigilància forestal, ha arribat a l’equador...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -