Es posa en marxa la comissió tècnica que prepararà el 600 aniversari de la Fira d’Ontinyent

El Govern d’Ontinyent ha posat ja en marxa la comissió tècnica que prepararà durant el proper any el 600 aniversari de la Fira de la ciutat, aniversari que es celebrarà en novembre de 2018. Es tracta d’un grup de treball que canalitzarà propostes de tots els sectors econòmics i socials per rellançar la fira i potenciar el seu caràcter comercial, convertir-la en un element de promoció econòmica de la ciutat. La comissió està presidida per l’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, amb la regidora Sayo Gandia com a coordinadora; i composta per persones de diversos àmbits culturals i socials, com Manuel Requena; Immaculada Ibáñez, Alfred Bernabeu, Mª Pilar Bernabeu; Fernando Lliso; Rosario Palma; Jordi Vallés i Anna Ferrero, comptant també amb la participació del tècnic cultural.

Cal recordar que esta comissió parteix d’una idea plantejada en anys anteriors per l’alcalde, qui destacava que aquest aniversari “ha de ser una oportunitat per modernitzar la fira, que ja és un referent en atraccions mecàniques, i aprofitar-la per a vendre la ciutat des de tots els punts de vista i siga útil per a l’economia de la ciutat, implicant a tots els sectors econòmics i socials”.

Sayo Gandia explicava que al primer encontre de la Comissió es va aprofitar perquè els components prengueren contacte entre sí i realitzar una “tormenta d’idees” inicial a la qual es van plantejar propostes a desenvolupar com la creació d’una imatge de l’esdeveniment, replantejar la delimitació d’espais, un impuls a l’acte inaugural, una exposició de fotografia, realitzar activitats relacionades amb la fira als llocs per on aquesta ha passat a la seua història, o la elaboració d’un quadern divulgatiu. La regidora explicava que “com va avançar l’alcalde, rellançar la fira és un treball amb el que volem comptar amb tots i totes”, i a tal efecte, abans d’establir les activitats i mesures concretes a aplicar, la comissió s’obrirà a les aportacions d’entitats i associacions locals, així com a regidories com ara Cultura, Educació, Turisme o Comerç.

Font: Ajuntament d’Ontinyent

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre Redacció TVdigitalOntinyent

Redacció TVdigitalOntinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Compromís per Ontinyent proposa una taula de diàleg per reforçar la convivència i seguretat a la plaça Ausiàs March

Aquest dijous, el grup municipal Compromís per Ontinyent ha explicat en una roda de premsa …