Ontinyent Medieval viu l’edició més multitudinària dels últims anys

L’elevada afluència de veïnat de tota La Vall d’Albaida, però també de La Costera, l’Alcoià, La Ribera i altres comarques convertien l’edició d’enguany d’Ontinyent Medieval en la més multitudinària dels últims anys.

L’alcalde de la ciutat, Jorge Rodríguez, recordava que “des que vam traslladar el mercat d’agost a febrer per potenciar-lo fa ara 5 anys, hem anat treballant per millorar-lo, i enguany hem tornat a comprovar que ens ha servit per atraure molta gent d’altres localitats, contribuint a l’objectiu de donar impuls econòmic, turístic i lúdic a la ciutat”, destacava. La regidora de Festes, Àngels Muñoz, explicava que “hem volgut presentar una oferta amb atractius per a totes les edats, tenint cura dels detalls per crear un ambient que estimulara tots els sentits, i l’oratge en esta ocasió ha acompanyat”, explicava.

La Policia Local constatava aquest augment d’afluència, que podria superar amplament les 16.000 persones des de la vesprada de divendres i fins la nit de diumenge, i també ratificava l’absència d’incidents. L’ oferta lúdica organitzada per l’Ajuntament coincidint amb el “Mig Any Fester” comptava enguany amb més superfície (7.500 m2), més llocs temàtica de venda (més de 100) i més activitats d’animació (prop de 50), a més de presentar novetats com dues recreacions històriques vinculades al 775 aniversari d’Ontinyent com a Vila Reial, o el festival de música “Mig Any Fest” a l’esplanada de Tortosa i Delgado.

Àngels Muñoz explicava que l’acollida ha estat especialment bona a la part vinculada a la gastronomia, “i hem aconseguit integrar la zona de La Vila i que la gent pujara a gaudir també d’esta part del mercat. Tant les persones visitants com els i les comerciants ens han transmès impressions molt positives, i estos resultats ens animen a seguir treballant en esta línia i que Ontinyent Medieval puga fins i tot augmentar el seu efecte de pol d’atracció”, manifestava. La regidora tenia paraules d’agraïment per al conjunt de persones, entitats i associacions que s’han involucrat en la iniciativa, així com als veïns i veïnes dels carrers on s’ha ubicat el mercat.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Compromís per Ontinyent proposa una taula de diàleg per reforçar la convivència i seguretat a la plaça Ausiàs March

Aquest dijous, el grup municipal Compromís per Ontinyent ha explicat en una roda de premsa …