20/05/2024 - 4:47
Més

  “Ontinyent Medieval” torna a ser pol d’atracció per a milers de persones

  Altres notícies

  “Ontinyent Medieval”, el mercat medieval que organitza l’Ajuntament de la ciutat coincidint amb la celebració del “Mig Any Fester” de Moros i Cristians, tornava a ser aquest cap de setmana pol d’atracció per a milers de persones de la ciutat i les comarques veïnes, que omplien estos dies els carrers del centre històric.

  Tot i les baixes temperatures registrades en alguns moments, visitants de municipis de tota La Vall d’Albaida, La Costera, l’Alcoià i altres comarques passaven pel mercat des de la vesprada de divendres i fins la nit d’ahir diumenge, atrets per l’oferta que tornava a ocupar una superfície d’al voltant de 7.500 m² del centre històric de la ciutat, on es van disposar prop de 100 punts de venda d’artesania i 40 espectacles d’animació ambientats en les cultures cristiana i mora medievals.

  La regidora de Festes, Àngels Muñoz, agraïa la bona acollida i destacava la implicació de diferents grups locals culturals, de música tradicional i esportius. Cal recordar que en l’acte inaugural participaven el Ballet Masters i un grup de música tradicional valenciana creat per a l’ocasió, i durant el cap de setmana es comptava amb la participació del grup de xirimiters i tabaleters El Regall; el Grup de Danses d’Ontinyent; el grup de música antiga Menestrils; el grup de percussió i dolçaina “El Raval” o el grup de percussió i dolçaines “La Colla”. També participaven els Gegants i Cabets amb una matinal al Palau, i el Club de Tir amb Arc feia activitats de tir al carrer Trinitat.

  Muñoz tenia paraules d’agraïment per a totes les persones que s’han involucrat en que el mercat medieval fóra un èxit, així com per a la comprensió del veïnat dels carrers on aquest s’ha ubicat: “amb l’ajuda de totes i tots hem contribuït a atraure molta gent a una iniciativa que ajuda en l’objectiu de donar impuls econòmic, turístic i lúdic a la ciutat”, concloïa.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Fede Vidal reafirma el compromís del PSPV-PSOE amb el progrés social i econòmic de la Vall d’Albaida

  El PSPV-PSOE de la Vall d'Albaida ha celebrat recentment el seu Comité Comarcal a Bèlgida, un esdeveniment clau per...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -