19/05/2024 - 21:41
Més

  Més d’un miliar de persones participen al Gastrotur de la Vall d’Albaida

  Altres notícies

  “El Gastrotur ha conclòs aquest cap de setmana als municipis de El Ràfol de Salem i Ontinyent on han participat 8 restaurants” ha manifestat Juan A. Puchades, President de la Mancomunitat de Municipis de la Vall d’Albaida, “ha finalitzat el Gastrotur 2013 , una aventura per al sentits i s’han optés al voltant de 1000 gourmets que ha participat d’aquesta iniciativa gastronòmica comarcal”, ha afegit: “continuarem promocionant tant la gastronomia com el turisme per tal de crear sinergies i captar el màxim de fluxe de visitants cap a nostre territori” ha incidit Puchades.

  gastrotur bocairent“Un total de 32 restaurants de dotze localitats han participat durant la campanya gastronòmica que va començar el passat 21 de juny fins el 15 de setembre”,“durant els 13 caps de setmana més de 1000 persones han pogut delitar-se amb els exquisits menús elaborats amb productes de primera qualitat “ha conclòs el president.

  Finalitzada aquesta iniciativa gastronòmica estival obrim pas al senderisme a la Vall d’Albaida que aquest 2013 enceta la sexta edició amb 25 rutes verdes.

  La aposta de la Mancomunitat de municipis de la Vall d’Albaida pel senderisme es mostra en la ampla programació de rutes verdes que començarà el proper 21 de setembre a Beniatjar i finalitzarà el 15 de desembre al Ràfol de Salem. Així dons “tot aquell que vullga sumarse a la proposta contarà amb 229,50 kilòmetres plens de racons encisadors i bellesa paisatgística al llarg de les quasi 89 hores distribuïdes durant els caps de setmana de la tardor” ha indicat el president Juan A. Puchades.

  En el senderisme 2013 participen Beniatjar, Bocairent, Agullent, Llutxent, Benigànim, Quatretonda, Bellús, Otos, Aielo de Rugat, Ontinyent, Salem, Carrícola, Pinet, El Palomar, Montaverner, l’Olleria, Montitxelvo, Castelló de Rugat, Atzeneta d’Albaida, Fontanars dels Alforins, Bèlgida, Aielo de Malferit, Benissoda, la Pobla del Duc i el Ràfol de Salem. Com cada any les rutes comencen a les 9h des de l’ajuntament de cada població, però com a novetat cal inscriure’s per correu electrònic, el dijous anterior a la ruta, al departament de turisme (turisme@manvoall.com).

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Fede Vidal reafirma el compromís del PSPV-PSOE amb el progrés social i econòmic de la Vall d’Albaida

  El PSPV-PSOE de la Vall d'Albaida ha celebrat recentment el seu Comité Comarcal a Bèlgida, un esdeveniment clau per...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -