La DJ internacional Marien Baker cancela l’actuació a les Carpes del Bou per un conflicte de principis

4

Avui dimecres, l’empresa representant de l’artista Marien Baker s’ha posat en contacte amb l’Associació d’Hostalers de la Vall d’Albaida, organitzadors del LCB Festival, esdeveniment musical emmarcat dins de les festes de la Puríssima el pròxim dissabte 5 de Desembre de 2015, per a comunicar que recentment (i no previ a la contractació de l’artista) han rebut informacions que l’esdeveniment està directament o indirectament lligat a l’activitat que porta el nom de “El Bou en corda” d’Ontinyent. Açò suposa un conflicte de principis per a l’artista Marien Baker, ja que ella mai desitja cancel·lar actuacions, però tampoc es troba a gust participant en activitats directa o indirectament connectades a festejos amb l’ús d’animals.

Marien Baker és una gran defensora i amant dels animals, i “encara que l’activitat que es duu a terme a Ontinyent no comporta un maltractament directe de l’animal, és una promoció de divertiment amb animals, els quals no són de gust per a ella i per a moltes altres persones, i per principis, no vol veure’s involucrada” afirmen des de la productora.

Tot i que l’artista Marien Baker sent molt decebre als seus fans i a totes les persones de la localitat d’Ontinyent per aquesta cancel·lació, però espera que entenguen i respecten els seus motius per amor als animals.

La mateixa empresa representant de Marien Baker i situada a Holanda, al costat de la mateixa Marien Baker, han col·laborat amb la organització perquè Ontinyent tinga l’esdeveniment musical de màxima qualitat que es mereix, evitant conflictes de principis, i han facilitat la contractació de la jove DJ productora holandesa Sophie Francis.

 

4 COMENTARIS

  1. El que diu el representant de la DJ, ho heu traduït amb el Google Translate, eh, bandolers! Que es nota, es nota.

    • Hola Carlos ,sea lo que ses y como lo haya traducido no importa . Solo decirte que me alegro !!! Y encina eres un mal educado por escribir en tu Valenciano !! Mejor escribe Castellano que todos te entienden !! Jajajaj Como me alegro ,cada día estáis más solos !! Se os acaba el chollo !!! ABOLICIÓN YA !!!

      • Tienes toda la Razon, por que esta es toda la gentuza que nos hace alejar del mundo, se encierran en su ignorancia para entre ellos tener la razon de lo ridiculo y retrogrado, un pais chico donde hablan distintos idiomas, ¿donde se a visto?, en Toda America se habla Español incluido Brasil, quizas con minimas diferencias, pero se entienden de punta a punta, hasta en USA en sus datos virtuales figura como idioma el Ingles y Español, en Canada Rusia lo enseñan en las escuelas; y estas bestias en el propio pais se niegan.

  2. ¡informen bien!! , en la parte superior se pone pais y lugar de la noticia, en la nota tambien, ni se sabe donde va ser, obligan a tener que buscar la misma informacion en otro lugar
    por favor de un minimo ejemplo a “la Nueva Generacion”

Comments are closed.