30/05/2024 - 14:56
Més

  La DJ internacional Marien Baker cancela l’actuació a les Carpes del Bou per un conflicte de principis

  Altres notícies

  Avui dimecres, l’empresa representant de l’artista Marien Baker s’ha posat en contacte amb l’Associació d’Hostalers de la Vall d’Albaida, organitzadors del LCB Festival, esdeveniment musical emmarcat dins de les festes de la Puríssima el pròxim dissabte 5 de Desembre de 2015, per a comunicar que recentment (i no previ a la contractació de l’artista) han rebut informacions que l’esdeveniment està directament o indirectament lligat a l’activitat que porta el nom de “El Bou en corda” d’Ontinyent. Açò suposa un conflicte de principis per a l’artista Marien Baker, ja que ella mai desitja cancel·lar actuacions, però tampoc es troba a gust participant en activitats directa o indirectament connectades a festejos amb l’ús d’animals.

  Marien Baker és una gran defensora i amant dels animals, i “encara que l’activitat que es duu a terme a Ontinyent no comporta un maltractament directe de l’animal, és una promoció de divertiment amb animals, els quals no són de gust per a ella i per a moltes altres persones, i per principis, no vol veure’s involucrada” afirmen des de la productora.

  Tot i que l’artista Marien Baker sent molt decebre als seus fans i a totes les persones de la localitat d’Ontinyent per aquesta cancel·lació, però espera que entenguen i respecten els seus motius per amor als animals.

  La mateixa empresa representant de Marien Baker i situada a Holanda, al costat de la mateixa Marien Baker, han col·laborat amb la organització perquè Ontinyent tinga l’esdeveniment musical de màxima qualitat que es mereix, evitant conflictes de principis, i han facilitat la contractació de la jove DJ productora holandesa Sophie Francis.

   

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  La Conselleria d’Educació aprova les al·legacions d’Ontinyent per recuperar la zonificació escolar

  La Conselleria d’Educació ha acceptat les al·legacions per mantenir la zonificació escolar actual. Això permetrà seguir triant centres propers i facilitarà la mobilitat urbana.
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -