24/04/2024 - 4:43
Més

  La Fira d’Ontinyent amplia a 39 les atraccions mecàniques i inclourà un nou passatge del terror

  Altres notícies

  39 atraccions mecàniques  per majors i menuts, 200 paradetes i llocs de venda amb productes de tot tipus, 500 vehicles nous i d’ocasió en exposició al carrer, són alguns dels atractius que presenta la Fira de Novembre d’Ontinyent, que  se celebra aquest cap de setmana a la capital de la Vall d’Albaida.

  La Fira de Novembre, nascuda per privilegi reial l’any 1418, i evolucionada a fira d’atraccions mecàniques, comptarà enguany amb un total de 26 atraccions infantils (una més que l’any passat) i 13 per a majors, a més d’una nova atracció de “passatge del terror” amb 8 sales on es comptarà amb actors que interpretaran a personatges inspirats en películes com “Saw”, “Viernes 13” o “Annabelle”. Els majors comptaran també amb la novetat del “Move IT”, un braç giratori de grans dimensions; i els més menuts podran gaudir també d’atraccions noves com “La muntanyeta”, una xicoteta muntanya rusa, i una zona de multiaventures on podran sortejar obstacles amb seguretat mentre estan agarrats per cables. Junt a estes es comptarà amb el retorn del “Inverter”, “Los rápidos” o “La barredera”, a més de clàssics com “el saltamontes”.

  Envoltant les atraccions hi haurà 200 paradetes i llocs de venda, comptant els llocs de llepolies, hamburgueses i entrepans de dins del recinte, i les parades repartides pel carrer José Iranzo i les avingudes Sanchis Guarner i Benicadell, amb productes artesans de tot tipus: decoració ètnica, marroquineria, dolços, embotits, pa artesà amb forn de llenya, torrons, dàtils, joguets i un llarg etcètera. En el pàrking de la Sala Gomis estarà altra novetat, un stand amb vehicles i material industrial, i altre de l’Ajuntament on es repassen alguns dels diferents avantatges i serveis del que es pot gaudir per viure a Ontinyent

  A la zona de l’Avinguda d’Albaida es comptarà amb la V edició de “Firauto”, una iniciativa dels professionals del sector de l’automoció i l’Ajuntament, que enguany ha ampliat les zones d’exposició a 13.500m2, als quals s’exposaran més de 500 vehicles nous i d’ocasió en venda a preus especial.

  Quant al dispositiu de seguretat, es comptarà un any més amb la participació dels efectius de la Policia Local i Nacional, així com Protecció Civil i Creu Roja. Als xiquets i xiquetes se’ls col·locarà una polsera amb el número de telèfon de l’adult que els acompanye, i tant el recinte firal com els accessos estaran especialment vigilats. El trànsit es tallarà per seguretat dels visitants amb blocs de formigó “New Jersey” als voltants de recinte firal (a l’igual que es va fer durant els Moros i Cristians) tot habilitant-se les zones d’estacionament habituals.

  Per la seua banda, la Regidoria de Neteja repartirà pel recinte vora un centenar de papereres de cartó reciclables i contenidors de fem, a més de facilitar un dispositiu de neteja viària constant. Després de viure els dies centrals de divendres 17 a dilluns 20, la Fira romandrà oberta el cap de setmana següent, dies 24, 25 i 26 de novembre, amb
  preus populars per a les atraccions. Cal destacar que, tot i ser festa local, els comerços de la ciutat poden obrir el dilluns dia 20, jornada en la qual tindrà lloc la celebració del “Dia de la Bici”, amb eixida a les 10:30 des del Centre Comercial el Teler, amb inscripció una hora abans i sorteig de regals entre els participants.

  Font: Ajuntament d’Ontinyent

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Malena Alterio penja el “no hi ha entrades” al Teatre Echegaray d’Ontinyent

  La representació d’espectacle “Los amigos de ellos dos” junt a David Llorente esgota la venda online i sols resten 30 entrades de venda exclusiva en taquilla
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -