• "Playback" 2016

  • "Playback" 2016

  • "Playback" 2016

  • "Playback" 2016

  • "Playback" 2016

  • "Playback" 2016

El “Playback” omplin el col·legi de Sant Josep

Els Juniors de Sant Josep no paren. El cap de setmana passat, començà divendres amb el sopar d’homenatge als educadors i antics educadors del centre on tots junts pogueren gaudir d’una vetllada recordant activitats i moments viscuts al mateix. Dissabte de matí i com ve sent habitual, es va realitzar un dia més de Kermesse on vam comprovar com aquesta activitat ompli de gom a gom el pati de la parròquia. Cal continuar agraint als patrocinadors d’aquesta activitat, “Is my Hotel” i “Autobuses la Concepción” la seva col·laboració perquè aquesta puga ser realitat.

Ja de vesprada és celebrà un dels actes de les nostres falles més esperats, El Playback de la categoria A. Aquest espectacle, que es va prolongar durant més de 3 hores i va congregar un gran nombre de visitants als patis de la parròquia que pogueren gaudir de les més diverses actuacions, balls, vestuari, així com dels nostres bunyols, llepolies o Hamburgueses i creïlles.
L’acte va ser presentat pels xiquets Espe, Clara i Jordi i resultaren guanyadors amb el primer premi els equips Kontiki i Tifon d’Eslabó amb la cançó “I bet my life” d’Imagine Dragons. Amb la cançó “Telephone” de Lady gaga i Beyoncé els equips Purenne i Doghoise de Nou Futur s’endugueren el segon premi. El premi a l’humor l’obtingué els equips Melos i Mikones de Goys amb “Me duele la cara” de Los Inhumanos i el de vestuari va ser per a Therasia i Ítaca amb “Compendre” de Sweet California. Quant als premis a la coreografia i l’originalitat van ser per als equips Baamba- Lulupit de Nou Futur amb “We got the power” i Temne, Zaramo i Harantin de Nou Futur amb “Y todos me miran” de Gloria Trevi respectivament. Per últim el premi del públic, on qualsevol va poder votar per internet la cançó que més li va agradar, va ser per a la cançó “Bang my head” dels equips Fenix i Jaguar d’Eslabó.

Els actes del diumenge 13 de març començaren de bon matí amb la missa junior seguida de la tradicional Kermesse amb els seus jocs i Tómbola.
Ja de vesprada, així com el dia anterior, el Playback fou el protagonista. Aquesta vegada el dels més majors o categoria B, on el jurat format per antics educadors del centre tingué una tasca molt difícil.
La vetllada va ser presentada per Miguel, Sofia i Irene i el primer premi va anar a parar als equips Sayumi i Oyuki de Mascletà amb la cançó “Bang my head” de Sia. La resta de premis foren: Premi a l’humor per a l’equip Kentharo amb “Amante Bandido”; el de l’Originalitat per als equips Kokonami i Haruka de Mascletà amb “Move your body”; Vestuari va ser per a l’equip Takara-Akira de Mascletà amb la cançó “I’m an Albatraoz”. El premi per la Coreografia va ser per als equips Mississipi i Eufrates amb “Samsara” i el del Públic el guanyà els equips Amazonas i Volga, de Com Som amb “Roar” de Katy Perry. Per finalitzar el segon Premi va recaure als equips Niger, Flamant i Obi amb la cançó “She Wolf” de Sia i David Guetta.

Els dies 16 i 17 es succeiran els assajos de la Dansà, a les 17:30 h al pati de la parròquia, que es realitzarà del dia 18 de març, vespra de Sant Josep, donant-se l’inici a la mateixa a les 17:30 h des del carrer José Simó Marín, en la seua intersecció amb el carrer Músic E. Casanova i concloent en la base de la falla.
Continuant el dia 18 comptarem amb el Concurs de Pastissos i Rebosteria, al qual succeirà el sopar de tots els membres del centre Júnior en el pati de la Parròquia, per a les 22:15 iniciar-se la retreta pels carrers del barri que finalitzarà en l’interior del pati, on es celebrarà la Verbena que conclourà als sons de la marxa mora Chimo i amb la disparada d’un castell de focs artificials sincronitzat amb la marxa.

El dia de Sant Josep, s’iniciarà amb la tradicional Despertà a les 7:30 h, per a les 10:00 h donar lloc a la Missa de Campanya, que se celebrarà enfront de la falla, en el pati de la Parròquia. La Kermesse estarà oberta al llarg de tot el matí i a les 12:00 tindrà lloc una cercavila amb els fallers, que es dirigiran el temple parroquial per a celebrar la Missa Major.
A les 14:00 està previst la disparada de la Mascletà i ja a la vesprada, a les 18:00 h, i en processó es traurà la imatge del Patró de la Parròquia pels carrers del barri. La “Nit del foc” s’iniciarà amb l’espectacle preparat pels Juniors a partir de les 19:30 h, seguint amb la cerimònia del “Ninot indultat”, a la que li succeirà el castell de focs artificials i la traca final, que botarà foc a la falla en l’acte de la “Cremà”.
Després que els fallers i la resta de Juniors s’acomiaden de “la seva” falla donant voltes sobre les seues cendres, s’iniciarà per als educadors la “festa de la granera”, que permetrà que el dia 20, el pati de Sant Josep, es trobe com si res haguera passat en tots aquests dies i donar l’inici de la Setmana Santa amb el Diumenge de Rams que tindrà com eix central la Benedicció i processó de Rams a les 11:30 h i la missa de la Passió del Senyor.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Agullent acorda posposar les Festes de Moros i Cristians al 2021

Les Festes de Moros i Cristians d’Agullent, que s’haurien d’haver celebrat fa unes setmanes, en …