21/07/2024 - 0:45
Més

  Aquest diumenge es celebrarà en Agullent la 8a Matinal Motera

  Altres notícies

  La 8a Matinal Motera d’Agullent, que organitza el Moto Club Culata amb el suport de la regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Agullent i la col·laboració de 40 voluntaris, es celebrarà aquest diumenge 26 de juliol a la Font Jordana. Aquesta matinal està  inclosa en la programació del col·lectiu Amics de la Moto, una organització que inclou a 40 clubs d’aficionats a les motos de les províncies de València i Castelló.  “Pràcticament cada cap de setmana un dels clubs integrants a Amics de la Moto organitza una matinal o una trobada, i sense cap mena de dubte la d’Agullent és una de les deu millor, no només per l’organització, sinó també perquè comptem amb un espai immillorable, com és el parc de la Font Jordana” comenta Jesús Casanova, membre del Moto Club Culata.

  A partir de les 9 del matí d’aquest diumenge 26 de juliol els motoristes es podran inscriure a aquesta  8a matinal, que té programades nombroses activitats com l’actuació del grup de rock Level Band i d’un mag, una visita turística a la localitat i el sorteig de diversos regals.

  El preu de la inscripció és manté igual que l’any passat en 8 euros, i inclou l’entrepà i beguda, una samarreta commemorativa i l’entrada lliure a la piscina municipal. El Moto Club Culata té previst que es passen per la Matinal Motera d’Agullent al voltant de 800 persones, entre inscrits i curiosos.

  Matinal-Motera-Agullent-2015

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Més de 2000 esportistes participaran en les 24 hores esportives d’Ontinyent

  Ontinyent està ultimant els preparatius per a una nova edició de les seues 24 hores esportives, una festa multiesportiva...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -