728×90 caixa onti estiu
Home > Cultura > Ferran Gadea porta a Ontinyent el seu espectacle “Apadrina a un valencià”

Ferran Gadea porta a Ontinyent el seu espectacle “Apadrina a un valencià”

El recordat “Tonet” de l’Alqueria Blanca participa aquest divendres amb un monòleg al Circuit Café Teatre de la capital valldalbaidina.

L’actor valencià Ferran Gadea, amb un llarg recorregut professional, i molt conegut pel seu pas per L’Alqueria Blanca amb el personatge de “Tonet”, portarà a aquest divendres a Ontinyent el seu espectacle “Apadrina a un valencià”.

EconomyCash Juny

L’actuació, que tindrà lloc a les 23:00 hores al Zoco Bar d’Ontinyent està emmarcada al II Circuit Cafè Teatre “Campus Ontinyent-Ociversitari”, una iniciativa impulsada per la Fundació Campus Ontinyent, l’Ajuntament i Caixa Ontinyent, de la que el regidor de Cultura, Àlex Borrell, explicava que “té com a principal objectiu augmentar l’oferta d’oci per als universitaris i potenciar la imatge d’Ontinyent com a ciutat universitària, tot i que els espectacles estan a l’abast de tots i totes, acostant el teatre a la ciutadania fora dels recintes culturals”, destacava.

“Apadrina un valencià” és una ONG fictícia, que sols existeix durant els 70 minuts que necessita Ferran Gadea per presentar-la en societat. Segons explicava el propi Ferran Gadea, “Apadrina un valencià és un espectacle d’humor àcid sobre nosaltres, sobre la nostra manera de ser, d’expressar-nos, de divertir-nos… i també les nostres contradiccions i debilitats, que no són poques”.

Els hostelers de la ciutat han agraït la represa d’una iniciativa que començava el passat 2 d’octubre amb el monoleguista “Carlitos” i que fins el 4 de maig de 2016 inclourà espectacles gratuïts amb els també monoleguistes Eugeni Alemany, Diego Varea o El Nati, i altres tipus d’espectacles de la mà del mag Toni Bright, el músic Robe Mollà o la polifacètica artista Carola Maldonado.

Exposició d’Antoni Laveda

També en àmbit cultural, el museu MAOVA d’Ontinyent acull des d’esta setmana i fins al 12 de desembre l’exposició “Històries i Imatges” del veterà il·lustrador valencià Antoni Laveda. Es tracta d’una mostra de les il·lustracions originals que acompanyaven llibres d’ara i de sempre per a totes les edats, realitzades al llarg de la seua carrera artística. La seua línia i taca policromada han donat vida a una gran quantitat de personatges tant de llibres d’autors moderns com de clàssics: Voltaire, Dumas, Shakespeare, Ramon Muntaner o Enric Valor, entre d’altres.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre Redacció TVdigitalOntinyent

Redacció TVdigitalOntinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

El XI Festival OntiJazz d’Ontinyent finalitza reunint més de 1000 espectadors

El Festival Ontijazz que organitzen l’acadèmia musical Ad Libitum i l’Ajuntament d’Ontinyent finalitzava el dijous …