medieval2020

Ferran Gadea porta a Ontinyent el seu espectacle “Apadrina a un valencià”

El recordat “Tonet” de l’Alqueria Blanca participa aquest divendres amb un monòleg al Circuit Café Teatre de la capital valldalbaidina.

L’actor valencià Ferran Gadea, amb un llarg recorregut professional, i molt conegut pel seu pas per L’Alqueria Blanca amb el personatge de “Tonet”, portarà a aquest divendres a Ontinyent el seu espectacle “Apadrina a un valencià”.

L’actuació, que tindrà lloc a les 23:00 hores al Zoco Bar d’Ontinyent està emmarcada al II Circuit Cafè Teatre “Campus Ontinyent-Ociversitari”, una iniciativa impulsada per la Fundació Campus Ontinyent, l’Ajuntament i Caixa Ontinyent, de la que el regidor de Cultura, Àlex Borrell, explicava que “té com a principal objectiu augmentar l’oferta d’oci per als universitaris i potenciar la imatge d’Ontinyent com a ciutat universitària, tot i que els espectacles estan a l’abast de tots i totes, acostant el teatre a la ciutadania fora dels recintes culturals”, destacava.

“Apadrina un valencià” és una ONG fictícia, que sols existeix durant els 70 minuts que necessita Ferran Gadea per presentar-la en societat. Segons explicava el propi Ferran Gadea, “Apadrina un valencià és un espectacle d’humor àcid sobre nosaltres, sobre la nostra manera de ser, d’expressar-nos, de divertir-nos… i també les nostres contradiccions i debilitats, que no són poques”.

Els hostelers de la ciutat han agraït la represa d’una iniciativa que començava el passat 2 d’octubre amb el monoleguista “Carlitos” i que fins el 4 de maig de 2016 inclourà espectacles gratuïts amb els també monoleguistes Eugeni Alemany, Diego Varea o El Nati, i altres tipus d’espectacles de la mà del mag Toni Bright, el músic Robe Mollà o la polifacètica artista Carola Maldonado.

Exposició d’Antoni Laveda

També en àmbit cultural, el museu MAOVA d’Ontinyent acull des d’esta setmana i fins al 12 de desembre l’exposició “Històries i Imatges” del veterà il·lustrador valencià Antoni Laveda. Es tracta d’una mostra de les il·lustracions originals que acompanyaven llibres d’ara i de sempre per a totes les edats, realitzades al llarg de la seua carrera artística. La seua línia i taca policromada han donat vida a una gran quantitat de personatges tant de llibres d’autors moderns com de clàssics: Voltaire, Dumas, Shakespeare, Ramon Muntaner o Enric Valor, entre d’altres.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Redacció TVdigitalOntinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Teatre per a previndre l’assetjament escolar i reforçar la convivència a les aules

‘La bambolla de Júlia’ és un muntatge en valencià per a xiquets majors de 6 …