Exposicions, dansa, teatre i activitats del “Any Cervino” a la programació d’Ontinyent

0

Després de les festes de Moros i Cristians, Ontinyent reprèn la seua programació cultural en la qual destaca l’obra del Premi Nacional de Dansa, Marcos Morau, “Los Pájaros Muertos”. L’espectacle de la companyia La Veronal, que arribarà a la ciutat el pròxim 30 de setembre (22:30 hores) i 1 d’octubre (19:00 hores), ja ha venut quasi 500 localitats. El Teatre Echegaray serà l’escenari d’aquesta història que versa sobre la vida de l’artista Pablo Picasso i en la qual participaran un total de 14 ballarins amateurs, altres 9 de La Veronal i l’Orquestra Simfònica Ad Libitum. Les entrades encara es poden adquirir a través de www.caixaontinyent.es, la Casa de la Cultura-Palau dels Barons de Santa Bàrbara, o en taquilla una hora abans de l’espectacle (20€ general, 16€ descompte).

A més, des de la regidoria de Cultura es van a promocionar diferents activitats durant aquest mes de setembre. El dia 16 a les 22:30 hores, la “Agrupació Artística d’Ontinyent” presentarà en el Teatre Echegaray el seu espectacle “Viuda a mitges”. L’obra servirà com a homenatge a Pascual Fita Gandia i les entrades per a aquesta ja es poden adquirir en la web de Caixa Ontinyent o en la Casa de la Cultura (5€ general, 4€ descompte).

Les activitats del “Any Cervino” tornen el pròxim 23 de setembre amb la presentació de les Ambaixades Il•lustrades, un conte que s’inclourà dins de la col•lecció d’històries infantils “Cadireta de boga” de Caixa Ontinyent. El conte, que es presentarà les 20:30 en el Centre Cultural Caixa Ontinyent, narrarà a través de diverses il•lustracions els versos que Joaquín José Cervino va escriure per a les Ambaixades que es representen en la ciutat durant les festes de Moros i Cristians. A més, cal recordar que dins de la programació de el “Any Cervino” estarà disponible fins al pròxim dia 9 en la Casa de la Cultura-Palau dels Barons de Santa Bàrbara l’exposició sobre la vida i obra d’aquest il•lustre ontinyentí.

Per a finalitzar, de la mà de la Diputació de València, el diumenge dia 24 a les 19:00 hores el Palau de la Vila acollirà la representació “Mapamundo” que s’inclou dins de la gira del 30 aniversari del grup de música antiga “Capella de Ministrers”. En la Casa de la Cultura ja estan disponibles les entrades per a aquest espectacle (6€ general, 5€ descompte).

Font: Ajuntament d’Ontinyent

Publicitat