22/02/2024 - 1:25
Més

  Eugeni Alemany posa el punt i final al II Circuit Cafè Teatre d’Ontinyent

  Altres notícies

  L’actor i humorista Eugeni Alemany posava el passat divendres el punt i final al II circuit Cafè Teatre “Campus Ontinyent-Ociversitari”, una iniciativa impulsada per la Fundació Campus Ontinyent, l’Ajuntament i Caixa Ontinyent que des del passat més d’octubre ha inclòs un total de 8 actuacions amb monòlegs, música o la màgia en diferents espais hostelers de la ciutat.
  Alemany, que realitzava a Ontinyent la seua única actuació des de fa més d’un any fora d’un teatre, omplia de gom a gom les instal·lacions de Malvasia, on feia un monòleg que entre altres coses repassava les relacions entre els ontinyentins i els veïns d’altres localitats de la Vall d’Albaida.

  El regidor de Cultura, Àlex Borrell, ha valorat positivament la marxa del circuit, tot destacant “les sinèrgies creades entre cultura i hosteleria per una activitat que també ens serveix per potenciar la imatge d’Ontinyent com a ciutat universitària i punt d’atracció”, assenyalava.

  Des de l’empresa organitzadora, Rafa Miragall destacava l’alt nivell dels artistes participants, “amb dos dels actors de referència al panorama valencià com Ferran Gadea i Eugeni Alemany, a més d’altres com Carlitos, Diego Varea, El Nati, Carol Tomàs, el mag Toni Bright o el músic Robe Mollà”. Des de l’Associació d’Hostelers AHVAL, el seu president, Jordi Martínez, agraïa l’aposta que suposa aquest circuit per potenciar la cultura, l’oci nocturn i el sector hostaler, ha agradat molt als clients, que han respost massivament, i ens agradaria comptar amb noves edicions”, concloïa.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  “Ontinyent Participa” rep 20 propostes en les primeres hores de la seua nova edició

  La fase propositiva que començava aquest dilluns es perllongarà fins al 4 de març
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -