El CLJO llança el VII Concurs d’Escriptura Crítica Juvenil

Per setè any consecutiu el Consell Local de la Joventut d’Ontinyent – CLJO, organitza el Concurs d’Escriptura Crítica Juvenil, amb la finalitat d’escoltar allò que els i les joves d’Ontinyent i voltants tenen a dir respecte a diversos temes d’actualitat. Així les temàtiques per a les diferents categories són les següents:
1ª CATEGORIA – 3r i 4t d’ESO:
I què serà de nosaltres al 2050?
2ª CATEGORIA – Cicles Formatius de Grau Mitjà i Batxillerat:
Es troba la nostra educació en joc?!
3ª CATEGORIA – joves de 18 a 30 anys:
Són objectius els mitjans de comunicació actuals?
Des de l’assemblea del consell creiem que fomentar l’esperit crític i la capacitat de redacció és fonamental per al nostre jovent, per això portem endavant aquest concurs, perquè els i les joves tenen molt a dir, i és molt important que la seua veu siga escoltada i secundada. Així com a novetat hem incorporat a la primera i segona categoria dos canons per al centre educatiu del guanyador o guanyadora.
Els premis corresponents a cada categoria són els següents:
1ª Categoria: e-book + publicació en el periòdic VilaWeb + 75€ + lot de llibres + 2 canons per al centre educatiu de l’alumne.
2ª Categoria: e-book + publicació en el periòdic Loclar + 100€ + lot de llibres + 2 canons per al centre educatiu de l’alumne.
3ª Categoria: e-book + publicació en el periòdic d’Ontinyent + 125€ + lot de llibres
A causa de l’actual situació sanitària, des del CLJO hem habilitat un formulari que podreu trobar en la nostra web i en les nostres xarxes socials, per tal de poder entregar els vostres escrits. Així, segons com evolucione l’actual situació, habilitaríem l’entrega en la nostra oficina si així ens ho permet la situació sanitària.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Agullent inicia el seu 3r cicle de monòlegs

Aquest divendres 24 de juliol s’enceta el III Cicle de Monòlegs d’Agullent amb l’espectacle “Riures …