16/06/2024 - 17:38
Més

  Cultura de la Generalitat porta el circuit Sonora a Bocairent, capital cultural valenciana

  Altres notícies

  Sonora, el circuit de la música valenciana, organitzat per Cultura de la Generalitat mitjançant l’Institut Valencià de Cultura, es trasllada durant tot el mes de novembre a Bocairent, capital cultural valenciana 2021, on tindran lloc sis concerts de propostes musicals valencianes de tots els estils.

  Divendres 5 de novembre a les 19.30 hores es farà al Teatre Avenida el concert inaugural del cicle, una doble proposta de cançó d’autor, amb Eva Gómez i Verdcel, ambdós finalistes dels Premis Carles Santos de la Música Valenciana 2020.

  L’endemà, dissabte 6 de novembre, serà el torn de Christian Penalba, que va ser finalista en els Premis Carles Santos 2020 en la categoria de millor disc de música d’arrel tradicional i que actuarà al Teatre Avenida a les 19.30 hores.

  Els altres artistes que passaran per Bocairent al mes de novembre són la música de fusió i mestissatge de Jamaican Jazz Lovers, el ‘jazz’ de Manolo Valls i les propostes de música familiar de Dani Miquel i Marcel el Marcià.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Voluntariat en marxa a Ontinyent per protegir les serres del foc

  Ontinyent reforça la vigilància forestal amb la campanya "Ontinyent contra el foc" Ontinyent ha llançat la nova edició de "Ontinyent...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -