02/10/2023 - 10:20
Més
  IniciVall d'AlbaidaBocairentCultura de la Generalitat porta el circuit Sonora a Bocairent, capital cultural...

  Cultura de la Generalitat porta el circuit Sonora a Bocairent, capital cultural valenciana

  Sonora, el circuit de la música valenciana, organitzat per Cultura de la Generalitat mitjançant l’Institut Valencià de Cultura, es trasllada durant tot el mes de novembre a Bocairent, capital cultural valenciana 2021, on tindran lloc sis concerts de propostes musicals valencianes de tots els estils.

  Divendres 5 de novembre a les 19.30 hores es farà al Teatre Avenida el concert inaugural del cicle, una doble proposta de cançó d’autor, amb Eva Gómez i Verdcel, ambdós finalistes dels Premis Carles Santos de la Música Valenciana 2020.

  L’endemà, dissabte 6 de novembre, serà el torn de Christian Penalba, que va ser finalista en els Premis Carles Santos 2020 en la categoria de millor disc de música d’arrel tradicional i que actuarà al Teatre Avenida a les 19.30 hores.

  Els altres artistes que passaran per Bocairent al mes de novembre són la música de fusió i mestissatge de Jamaican Jazz Lovers, el ‘jazz’ de Manolo Valls i les propostes de música familiar de Dani Miquel i Marcel el Marcià.

  Redacció TVDO
  Redacció TVDOhttp://www.tvdigitalontinyent.com
  Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials. Periodic d'Ontinyent i la Vall d'Albaida Digital
  El més llegit