MON•DOC viatja a l’Argentina i Perú

El primer documental, dirigit per Alejandro Alvarado i Concha Barquero, narra el procés de recerca d’un avi per part del seu net, al qual sempre li havien dit que el seu avi era mort, fins que descobrí la veritat. El seu avi va emigrar a l’Argentina en acabar la Guerra Civil deixant ací la seua família, la qual no va tornar a saber res més d’ell.

Un viatge personal buscant resposta a molts interrogants. ‘Pepe el andaluz’, Premi al Millor Documental Espanyol al festival DOCUMENTA Madrid 2013, es projectarà hui, dimecres 22, a les 18.30h a l’Auditori Luis Peiró.

Després d’aquest viatge a l’Argentina, ‘El expreso Cabanino’ traslladarà els espectadors de MON·DOC al Perú dels anys 80, a l’època més violenta del conflicte armat del país andí.

Sendero Luminoso, en un intent per a fer-se amb el control del districte de Soras, l’únic que resisteix a la regió d’Ayacucho, idea un pla per a esclafar-ne la resistència. Luis Cintora dirigeix aquesta coproducció entre Espanya i Perú, premiada al passat festival Marbella Crea. La projecció serà a les 20.30h.

Amb les dues pel·lícules de hui MON·DOC supera l’equador de l’edició d’enguany, que es completarà amb les projeccions de dijous i divendres i finalitzarà el proper dissabte amb l’entrega de premis.

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Arriba l’equador de Mon-Doc 2019

El director Ricardo Barby presenta el seu documental a Montaverner.