De óxido y hueso

Ali (Matthias Schoenaerts) es busca la vida per tirar endavant amb el seu fill, Sam (Armand Verduse). Treballant com a porter en una discoteca coneix casualment Stephanie (Marion Cotillard), una biòloga marina i les circumstàncies els uniran més del que mai haurien imaginat.

foto-de-oxido-y-hueso-037El director, Jacques Audiard, llança un altre cop de puny a l’ànim de l’espectador amb aquesta fantàstica D’òxid i ossos, adaptació de la novel•la De rouille et d’os, de Craig Davidson, que queda com a nova demostració del mestratge del cineasta a l’hora de disposar i presentar les històries que vol explicar, sempre emocionants i plenes de contingut. Audiard aconsegueix ballar entre drama, romanç, thriller i retrat social amb una sorprenent i addictiva facilitat. Perquè dirigeix tan bé, d’una manera tan conscient i coherent amb la seua estructura i estil artístic que és impossible apartar la mirada d’aquesta tragèdia sobre els camins de la felicitat, de les fractures físiques i emocionals, de la maduresa forçosa i les seves responsabilitats obligades i, fins i tot, del desemparament de la classe mitjana a l’Europa més desenvolupada. Tot alhora, i res sobra, res redunda.

Al cinema li agrada explicar-nos que quan caiem hem de tornar a alçar-nos. D’òxid i ossos ens diu que cal lluitar des de terra, des del mateix esperit que converteix el dia a dia en el triomf del pragmàtic sense renunciar a la visceralitat del que és brutalment emocional.

Títol original: De rouille et d’os
Director: Jacques Audiard
Guió: Jacques Audiard, Thomas Bidegain (Novel·la: Craig Davidson).
Música: Alexandre Desplat
Fotografia: Stéphane Fontaine
Intèrprets: Marion Cotillard, Matthias Schoenaerts, Célin Sallette, Bouli Lanners, Alex Martin, Corinne Masiero, Tibo Vandenborre
País: França
Any :  2012
Qualificació: No recomenada a menors de 16 anys
Durada: 120 minuts
Idioma: Francés sub. castellà
Distribuidora: Vértigo

Subscriu-te al nostre canal de whatsapp

Segueix els següents pasos:

  1. Crea un contacte a la teua agenda de contactes amb el nom TVDIGITALONTINYENT i el telèfon 644 378 641
  2. Envians un missatge de whatsapp amb la paraula ALTA i el teu nom complet al contacte que has creat anteriorment
És un servei totalment gratuït

Sobre TV Digital Ontinyent

TV Digital Ontinyent
Actius des de finals de 2009 treballem per fer arribar la informació d'actualitat d'Ontinyent i la Vall d'Albaida. Som uns dels mitjans més complets i més actius de la Vall. Sumat a seguir-nos a les xarxes socials.

També pot interessar-te

Presenten l’estudi hidràulic per evitar les problemes d’inundacions

L’Ajuntament d’Ontinyent duia a terme aquest dilluns la presentació pública de l’estudi hidràulic previ al …