22/05/2024 - 7:05
Més

  Bocairent será escenari de la próxima pel·lícula d’Alejandro Amenábar

  El llargmetratge es filmarà en els municipis d'Anna, Bocairent i Buñol

  Altres notícies

  El director de cinema, guionista i compositor Alejandro Amenábar rodarà la pràctica totalitat de la seua pròxima pel·lícula a la província de València. Concretament, es filmarà en els municipis d’Anna, Bocairent i Buñol, a més d’Alacant i algun altre emplaçament de fora de la Comunitat Valenciana.

  Després de mesos de gestions, propostes de localitzacions i visites tècniques, Mod Produccions i el productor castellonenc Fernando Bovaira han concretat amb Film València –la Film comission de la Diputació de València- els escenaris dels tres municipis de la província de València en els quals es gravarà el llargmetratge, labor que es realitzarà entre els mesos d’abril i juny del pròxim any.

  El Palacio de los Condes de Cervelló de Cervelló d’Anna, els carrers de Bocairent i la plaça del Castell de Buñol han sigut les localitzacions seleccionades per la productora per a realitzar les gravacions a la província de València que seran escenari del nou projecte d’Amenábar: El Cautivo.

  “Estem d’enhorabona. És un gran projecte que beneficiarà enormement a la província de València en l’aspecte econòmic i promocional, gràcies a la labor de projecció del nostre territori entre la indústria audiovisual nacional i internacional que realitza Film València, en col·laboració amb els ajuntaments”, ha destacat el diputat de Turisme, Pedro Cuesta.

  “Un rodatge d’este caire implica la mobilització i utilització de nombrosos recursos i serveis locals en els municipis que l’acullen, a més de suposar una via de promoció única per a estos, un reclam de primer ordre que després es transforma en un creixement exponencial de visitants a la nostra província buscant eixes localitzacions, a més d’una nova promoció del territori entre la indústria audiovisual per a futurs rodatges”, ha explicat.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Fede Vidal reafirma el compromís del PSPV-PSOE amb el progrés social i econòmic de la Vall d’Albaida

  El PSPV-PSOE de la Vall d'Albaida ha celebrat recentment el seu Comité Comarcal a Bèlgida, un esdeveniment clau per...
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -