01/12/2023 - 21:21
Més

  Centenars de persones gaudeixen del viatge musical en el temps de la “Nit Gran” d’Ontinyent

  Altres notícies

  Centenars de persones gaudien en la vesprada-nit d’aquest dimarts a la Glorieta d’Ontinyent de la “Nit Gran”, una vetllada lúdica organitzada per l’Ajuntament dins de la programació de “Ontinyent en Concert” que complementa les festes de Moros i Cristians. La festa musical servia per tornar a posar davant dels micròfons a grups dels anys 60 i 70 a la ciutat, amb formacions com Atlàntics, Tèx-Mons, Dècada, Saltos o Élites, en una activitat que enguany una “torrà” de carn amb “picà” i beguda a preu reduït, enlloc del sopar d’entrepans de l’edició anterior.

  La regidora de Majors Actius i Participació Ciutadana, Inma López, explicava que “l’Ajuntament ha assumit una part del cost del sopar per tal que fora més assequible a les persones. Vam esgotar ràpidament els tickets i la festa ha estat un absolut éxit, molta gent ha pogut recordar sensacions viscudes amb la música al llarg de la seua vida i compartir bons moments amb amics i familiars. Agraïm la bona acollida i de segur tindrem més edicions”, apuntava.

  La nit de dimarts també era la del concert dels grups “Búhos”, “Maluks” i DJ Karlos-K, que tenia lloc al pàrking de Paduana, el mateix escenari on aquest dimecres té lloc un concert gratuït de grups emergents amb “Baketà” i “Esquina Finlandia”. També al parking de Paduana tocarà en la nit de dijous a divendres l’orquestra “Tokio Band”; en la de divendres a dissabte “The Full Show by Montecarlo”; de dissabte a diumenge “Kraken Monster Party” i de diumenge a dilluns “Carnavalia On Tour”.

  La regidora de festes, Àngels Muñoz, destacava el bon ambient i l’absència d’incidents en estos primers dies de la “Setmana Gran” de festes, i animava a totes i tots a seguir gaudint de la mateixa manera tant dels actes pròpiament de les festes de Moros i Cristians com de les activitats complementàries programades per l’Ajuntament.

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  Ontinyent entrega els premis de rendiment acadèmic al marc de la Setmana de la Ciutat Educadora

  L’Alcalde i el Regidor d’Educació lliuren diplomes als i les 21 alumnes amb una mitjana d’excel·lent durant el curs 2022/23 en un acte al Museu del Tèxtil de la Comunitat Valenciana
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -