30/05/2024 - 15:26
Més

  Bisbal, Grupo Eñe o l’Orquestra La Tribu entre la programació municipal per a les Festes d’Ontinyent

  Altres notícies

  David Bisbal encapçala la programació músical “Ontinyent en Concert” per a la “Setmana Gran” de les festes de Moros i Cristians. L’alcalde de la ciutat, Jorge Rodríguez, acompanyat del President de Festes, José Rafael Sanchis, presentava avui l’oferta completa per a aquests dies, amb la qual el consistori vol arribar a públic de totes les edats.

  Jorge Rodríguez destacava que organitzar concerts amb artistes atractius per al gran públic com David Bisbal “complementa la programació de festes i reforça Ontinyent com a ciutat d’atracció. Comptar amb gires com les d’Alejandro Sanz, Melendi, Amaral, Malú, Pablo Alborán o enguany David Bisbal és tota una garantia de complir amb aquests objectius i atendre a les preferències majoritàries dels nostres veïns i visitants”, manifestava.

  David Bisbal ja va actuar a Ontinyent en 2004, poc després de l’èxit del programa “Operación Triunfo”. Ara, l’artista ja consagrat, arribarà a l’estadi El Clariano el dimarts 23 d’agost a les 23:00 hores per a presentar el seu últim treball “Fills del Mar”, del com el seu single “Abans que no” ha aconseguit el número 1 en iTunes en 9 països. Les entrades per a aquest concert, que ja ha venut les 1.000 primeres, estan a la venda en www.ticketmaster.es, compralaentrada.com, davidbisbal.com i en les oficines de Caixa Ontinyent. L’obertura de portes tindrà lloc a les 20:00 hores, i a les 21:00 es comptarà amb l’actuació prèvia de grups The Saltitos, finalistes de la passada edició del concurs “Sona la Dipu”, Caravana Sur i Siberia.

  A més del cantant d’Almeria, la programació es completa amb diversos concerts i espectacles més. Així, el dimarts 22 des de les 23:00 hores els grups Seguretat Social i Juárez seran els protagonistes del concert “Ochenteando”; el dimecres els xiquets i xiquetes podran gaudir de l’espectacle de Dani Miquel i els Dt., Em, El meu, Mo, Músics (20:30h), i més tard els adults comptaran amb el xou líric-vocal del grup In vivo (23:00h); l’Orquestra Matrix serà la protagonista del dijous després de la celebració de desfilada dels Alardos, (01:00h); el dissabte serà el torn dels amants de la música dels 90 amb Iván Lane i Remember DJ 90 (00:00h); i finalment l’Orquestra La Tribu tancarà la programació de “Ontinyent en Concert” el diumenge a la 01:00h. Tots aquests espectacles tindran lloc en la Glorieta, i a ells cal afegir el tradicional castell de focs artificials que es dispararà el dissabte 26 en el recinte firal (02:00h).

  El President de la Societat de Festers, José Rafael Sanchis, tenia paraules d’agraïment per a l’Ajuntament d’Ontinyent per l’esforç que realitza per a reforçar la programació de Festes i recordava que el dissabte dia 19 i el dilluns 21 es realitzaran dues rutes teatralitzades sobre la figura de l’autor de les ambaixades, Joaquín José Cervino.

  Font: Ajuntament d’Ontinyent

  - Advertisement -
  - Advertisement -

  Últimes notícies

  La Conselleria d’Educació aprova les al·legacions d’Ontinyent per recuperar la zonificació escolar

  La Conselleria d’Educació ha acceptat les al·legacions per mantenir la zonificació escolar actual. Això permetrà seguir triant centres propers i facilitarà la mobilitat urbana.
  - Advertisement -

  Mira també

  - Advertisement -