Aquest divendres s’inaugura el IV congrés del IEVA a Benigànim

0

Després de diversos mesos de preparatius arriba el IV Congrés de la Vall d’Albaida aquest cap de setmana 28 i 29 de novembre a Benigànim. Un congrés en el qual s’abordaran diferents aspectes sobre la comarca: economia, historia, cultura, llengua, mitjans de comunicació…i al que esteu tots convidats.

El Congrés començarà el divendres 28 de novembre a l’Auditori Paco Salvador amb l’acte d’obertura, després del qual, al voltant de les 18’30 es farà la Conferencia Inaugural a càrrec de Joan Francesc Mira, President d’Acció Cultural. A més es donarà a conéixer el guanyador del 10é premi d’investigació de la Vall d’Albaida. La jornada del divendres acabarà amb una taula redona al voltant de les perspectives econòmiques de la comarca.

El dissabte 29 els actes seran a l’espai jove, de 9’20 a 13’00 se succeiran les ponències i comunicacions sobre diverses qüestions. A les 13’10 hi haurà una taula redona sobre mitjans de comunicació en la qual s’abordarà com es veu la comarca des de fora. Després del descans per dinar continuaran les ponències i comunicacions fins a les 18’30 en què es farà la Conferencia de cloenda a càrrec de Rafael Boix, professor del departament d’estructura econòmica de la Universitat de València que parlarà sobre economia i territori.

Publicitat