6 municipis gaudiran de l’inici de la Mostra Internacional de Titelles

0

La 35 Mostra Internacional de Titelles a la Vall d’Albaida (MIT) donarà inici demà dijous amb 5 representacions i un taller de construcció d’objectes en 6 municipis de la comarca. Alumnat de Benigànim i Montaverner seran els primers que gaudiran d’aquesta nova edició de la MIT amb les companyies Festuc Teatre i Teatre a mà.

A les 9:30 hores l’Auditori Paco Salvador de Benigànim acollirà l’obra “Adeu Peter Pan” de Festuc Teatre, una història on es presentaran a Maria, una xiqueta a la qui li encanta jugar a ser Peter Pan, fins que un dia els nens perduts se l’enduran al Pais de Mai Més. A la mateixa hora, en l’Escoleta de Montaverner, Teatre a mà representarà el conegut clàssic “L’Aneguet Lleig”.

Però aquestes no seran les úniques cites per a la primera jornada de la Mostra Internacional de Titelles a la Vall d’Albaida. A les 11:30 hores el Centre Sociocultural d’Atzeneta d’Albaida acollirà a la companyia La Carreta que presentarà l’obra “Fabularia”, on de la mà d’un trobador el públic podrà conéixer algunes de les rondalles més belles de la nostra història.

A la vesprada, a les 15:30 hores la MIT viatjarà fins a l’Auditori Municipal d’Aielo de Malferit, on el Centre de Titelles de Lleida representarà “Jana i els tres ossos”. Una nova i particular versió del popular conte “La Rinxols d’Or”, on les xiquetes i xiquetes s’endinsaran dins d’aquesta història gràcies a les ombres, la música i els titelles. A la mateixa hora, però en l’auditori de Salem, la companyia Teatre a mà tornarà a presentar “L’Aneguet Lleig”.

Finalment, la primera jornada de la MIT acabarà a les 17:00 hores a la Biblioteca Municipal de l’Olleria, on la companyia Vudú Teatro impartirà un taller de construcció de titelles amb “paper craft” dirigit a persones de totes les edats.

D’altra banda, també aquest dijous s’inaugurarà al Centre Cultural Caixa Ontinyent l’exposició que repassarà els 40 anys de trajectòria de la companyia La Tartana. L’horari serà de 9:00 a 14:00 i de 16:00 a 19:00 hores.

Publicitat