12 activitats al voltant de la Mostra de Titelles durant el cap de setmana

0

Tallers i jocs i una projecció cinematogràfica completen les nou representacions per a tots els públics · Diumenge es donen a conèixer els guardonats de l’edició

Amb l’arribada del cap de setmana, la 28 Mostra internacional de titelles a la Vall d’Albaida s’obri a tots els públics amb les funcions familiars. En total, tindran lloc nou sessions en nou localitats. A més, la proposta lúdica del “Titellarium” dels catalans del Burro dels jocs podrà gaudir-se a Ontinyent al CC el Teler i a la plaça de Sant Domingo en el marc de la 13a Fira gastronòmica de la comarca. Igualment, el Museu internacional de titelles d’Albaida acollirà la projecció, dissabte 10 a les 20.30 h, de la pel·lícula “El titellaire” que recorre la figura d’Edu Borja.

Dissabte de vesprada hi haurà un ampli ventall de possibilitats. A les 18.00 h, Atzeneta d’Albaida comptarà amb els castellanomanxecs d’Ultramarinos de Lucas i “Pinocho” que l’endemà estarà a Albaida, l’Auditori Paco Salvador de Benigànim acollirà l’única representació de “Caputxeta, més enllà del bosc” de Lluerna Teatre mentre que la Casa de la Cultura de Benissoda albergarà la darrera funció d’Artics Produccions.

A les 19.00 h els titelles es traslladaran a Agullent amb els bulgaroserbis de Teatro Plus mentre que Montaverner rebrà la visita dels castellanolleonesos de Teloncillo Teatro que diumenge tancaran el festival a Ontinyent (18.00 h). Prèviament, però, es donarà a conèixer el veredicte del jurat format per Guillermina Barceló, Eduard Costa i Paula Salinas sobre els millors muntatges del festival.

L’última jornada de la 28 Mostra internacional de titelles a la Vall d’Albaida es completa amb la presència dels madrilenys de Títeres Sol y tierra i les seues “Historias de cachivaches” que actuaran a les 12.00 h a l’Auditori municipal de la Pobla del Duc i a les 18.00 h al Teatre Avenida de Bocairent. La majoria de les funcions programades durant el cap de setmana són gratuïtes, en la resta les entrades oscil·len entre els dos i els tres euros i s’adquereixen abans de cada espectacle. Tota la informació es pot consultar a la web www.mostratitelles.com.