La mancomunitat lliura dilluns els premis del I CONCURS DE DIBUIX MANGA JOVE

0

L’àrea de joventut de la Mancomunitat Vall d’Albaida va llançar el febrer passat el I CONCURS DE DIBUIX MANGA JOVE de la comarca sota el lema “Vencerem la Covid-19”, amb una resposta de participació excel·lent. “Des de l’àrea de joventut i la Mancomunitat, volem donar les gràcies a totes i tots els participants d’aquesta primera edició, i volem animar que seguisquen treballant” comentava el conseller de joventut i President de la Mancomunitat, Vicent Gomar.

El jurat ho va tenir molt complicat a l’hora d’emetre el veredicte per l’alta qualitat dels dibuixos presentats en ambdues categories.

Per a la categoria A-juvenil (de 12 a 17 anys) el primer premi ha sigut per a Laura Benavent Caro (14
anys) de Benigànim i el segon premi per a Sara Contreras García (13 anys) de Llutxent. En la categoria B-adult (de 18 a 30 anys) el primer premiat és Arnau Català Palau (23 anys) de Montitxelvo i Sonia Miñana Pastor (28 anys) de Ràfol de Salem aconsegueix el segon premi. Per a la cerimònia d’entrega ens acompanyaran els alcaldes i alcaldesses de les poblacions dels premiats i les premiades, on se’ls farà entrega d’un diploma i el premi en metàl·lic (75 € per als primers premis i 50€ per als segons).

Per tal que les obres participants i premiades puguen ser gaudides per la resta de comarca, s’ha programat una exposició itinerant per tots els instituts de la Vall d’Albaida. Aquesta iniciativa organitzada des de l’àrea de joventut de la Mancomunitat de Municipis, ha sigut possible gràcies a la col·laboració dels municipis de la Vall d’Albaida així com de la Xarxa Jove de l’IVAJ.

Publicitat