Malestar d’Esquerra Unida pels problemes ocorreguts en la piscina d’estiu d’Ontinyent

0

Després d’acabar la temporada d’estiu i dels diferents problemes ocorreguts en la gestió de la piscina d’estiu d’Ontinyent i de les queixes rebudes a EU de la ma de treballadors/es de l’empresa adjudicatària i d’usuaris d’aquest servei, es vol mostrar la preocupació davant allò ocorregut .

A l’inici del procés de privatització de la piscina d’estiu, EU ja va mostrar la seua oposició i malestar al voltant de l’externalització d’un servei que fins aquest moment havia estat municipal, ja es va advertir que la cessió de la gestió d’aquest servei en mans d’una empresa privada podia anar en detriment dels serveis prestats a la ciutadania i de les condicions laborals dels treballadors i treballadores.

Mesos després les prediccions s’han fet realitat, han estat moltes les queixes al voltant del funcionament de la piscina d’estiu ( la piscina infantil ha estat bona part del temps precintada, a més han aparegut taques a l’aigua de la piscina gran), a més a més, els treballadors i treballadores  han fet arribar la seua preocupació a EU perquè encara no han cobrat les nòmines corresponents als mesos de Juliol i Agost .

Per aquestos motius EU ha registrat aquestes preguntes per tal que siguen informades pel regidor responsable al proper Ple municipal :

  1.  Volem ser informats de la quantitat de queixes que s’han efectuat sobre el funcionament de la piscina d’estiu.
  2. Volem conèixer el nombre d’entrades i abonaments efectuats aquest estiu i una comparativa amb les dades de l’any passat( quan encara era un servei públic i municipal)
  3. Volem saber per què l’empresa encara no ha pagat els seus treballadors els mesos corresponents a les nòmines de Juliol i Agost.
Publicitat