18/10/2024 - 10:39
Més

    Sander Tavares, nou fitxatge de l’Ontinyent Club de Bàsquet per a la Tercera FEB

    L’Ontinyent Club de Bàsquet ha anunciat la incorporació de Sander Tavares al seu equip masculí, l’Eset Ontinet, que competix en la Tercera FEB (antiga Lliga EBA). Tavares, un pivot de 2,08 metres nascut a Praia, Cabo Verde, en 2001, arriba procedent de l’equip Alabama A&M Bulldogs de la lliga universitària dels Estats Units.

    El fitxatge es produeix després de la lesió del pivot Tomás Pereira, qui es perdrà tota la temporada, fet que ha obligat l’equip a buscar un substitut que mantinga l’alt nivell competitiu. Sander Tavares té un impressionant historial esportiu i és conegut pel seu poder físic i la seua capacitat per dominar sota la cistella, aspectes que seran clau per a l’equip en la seua primera temporada en la Tercera FEB.

    Debut a la Tercera FEB

    El debut de Tavares amb l’Eset Ontinet tindrà lloc aquesta mateixa vesprada a les 18.30 hores en el partit que enfrontarà l’equip ontinyentí al Molina Basket, corresponent a la primera jornada de la lliga. El partit es disputarà al pavelló local, i l’arribada de Tavares ha generat gran expectació entre els aficionats.

    El jugador no és un desconegut en el món del bàsquet professional, ja que és germà del conegut jugador del Real Madrid Baloncesto, Edy Tavares, qui també ha destacat per la seua presència física i habilitats en la pista. Amb aquesta incorporació, el club confia que Sander aporte altes dosis d’energia i reforç a l’equip, augmentant les seues opcions en una competició que es presenta exigent.

    Aquest fitxatge suposa un impuls important per a l’Ontinyent Club de Bàsquet, que continua apostant pel creixement esportiu i competitiu de l’equip. Sander Tavares és un jugador amb molt de potencial i està decidit a deixar la seua marca en la lliga.

    Amb la lesió de Tomás Pereira, l’equip necessitava un reforç immediat per afrontar amb garanties la nova temporada, i amb Tavares han trobat el jugador ideal. Els aficionats d’Ontinyent i la comarca de la Vall d’Albaida estan convidats a donar suport a l’equip en aquest important inici de temporada.

    Competència a la Tercera FEB

    La competició en la Tercera FEB serà tot un repte per a l’Eset Ontinet, ja que es tracta d’una de les categories més competitives del bàsquet nacional. Després de la seua reeixida etapa a la Lliga EBA, l’equip vol continuar progressant i consolidar-se en aquesta nova divisió. Sander Tavares podria ser la peça clau que ajude a aconseguir-ho.

    Amb aquest fitxatge, l’Ontinyent Club de Bàsquet busca mantindre’s en la lluita pels llocs més alts de la taula, aportant un bàsquet de qualitat als seus seguidors, no sols d’Ontinyent, sinó de tota la comarca de la Vall d’Albaida.

    No oblides seguir de prop els pròxims partits de l’Eset Ontinet, que prometen emoció i espectacle en una temporada que comença amb molta força.

    - Advertisement -

    Últimes notícies

    El parc del Llombo portarà el nom de Juan Carlos Ferrero, tenista il·lustre d’Ontinyent

    El tenista ontinyentí Juan Carlos Ferrero, reconegut internacionalment pel seu triomf a Roland Garros el 2003 i per haver...
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -