18/10/2024 - 10:33
Més

    Ausiàs Parejo, jove promesa de la guitarra, protagonitza el XXII Festival de Guitarra Luys Milán d’Ontinyent

    El XXII Festival de Guitarra Luys Milán d’Ontinyent torna aquest any amb una edició plena de novetats i amb la participació de músics de renom internacional. Per primera vegada en la història del festival, es presentarà un duet de guitarra i trompeta, una combinació inèdita que sorprendrà el públic amb la seua originalitat. A més, el festival comptarà amb la participació del jove guitarrista Ausiàs Parejo, considerat una de les grans promeses de la guitarra clàssica a nivell mundial.

    El festival, que se celebra amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Ontinyent i Caixa Ontinyent, estarà patrocinat per l’empresa local Seguros Francés. Segons el regidor de Cultura, Àlex Borrell, aquest esdeveniment és “una nova oportunitat per gaudir de músics de nivell internacional a la nostra ciutat, dins d’un festival que ha consolidat Ontinyent com a referent cultural any rere any.”

    Concerts innovadors i variats

    El primer dels concerts tindrà lloc el divendres 25 d’octubre a les 19:30 hores al Centre Cultural Caixa Ontinyent, on el guitarrista Jaume Rico i el trompetista Luis González oferiran un espectacle únic. Aquest duet, que mai s’ha presentat al festival, oferirà un programa titulat “Des de la finestra”, que inclou una barreja de música eclèctica, amb arranjaments de jazz clàssic i música tradicional valenciana adaptada.

    El segon concert serà el divendres 15 de novembre, a la mateixa hora i lloc, amb l’actuació d’Ausiàs Parejo, un jove guitarrista que, amb només 18 anys, ja acumula 38 primers premis en concursos nacionals i internacionals. Entre els seus guardons destaquen el Concurs Internacional de Guitarra Alhambra CIGA2022 i el Spain Guitar Music Competition de Tòquio 2023. Parejo presentarà un programa variat titulat “Herència de fusta i cordes”, que fa referència a la tradició musical de la seua família.

    - Advertisement -

    Últimes notícies

    El parc del Llombo portarà el nom de Juan Carlos Ferrero, tenista il·lustre d’Ontinyent

    El tenista ontinyentí Juan Carlos Ferrero, reconegut internacionalment pel seu triomf a Roland Garros el 2003 i per haver...
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -