28/09/2024 - 0:18
Més

    L’Olleria modernitzarà la xarxa d’aigua, instal·lacions esportives i parcs infantils amb el suport de la Diputació

    Altres notícies

    L’Olleria es prepara per a una modernització important amb el suport de la Diputació de València. El municipi de la Vall d’Albaida compta amb 1.650.000 euros del Pla Obert d’Inversions i més de 300.000 euros del Fons de Cooperació de 2024, recursos que permetran dur a terme una sèrie de projectes per a millorar les infraestructures i donar resposta a les necessitats de la ciutadania.

    Renovació d’infraestructures i eficiència energètica

    Entre les actuacions previstes, es destaca la renovació de la xarxa d’aigua potable, així com les instal·lacions esportives i els parcs infantils del municipi. Aquesta inversió permetrà no només modernitzar els serveis bàsics, sinó també augmentar l’eficiència energètica gràcies a la instal·lació de plaques solars en alguns d’aquests projectes.

    L’alcalde de l’Olleria, Ramón Vidal, ha explicat que aquestes inversions responen a les necessitats reals del municipi, que van ser traslladades al president de la Diputació, Vicent Mompó. Vidal ha afirmat que “aquestes millores ajudaran a modernitzar el poble i a fer-lo més sostenible, amb especial atenció a la reurbanització de la plaça Loreto i el manteniment del barri antic, a més de la renovació del camp de futbol de gespa artificial“.

    Inversions provinents del Pla Obert i el Fons de Cooperació

    Aquest pla de modernització compta amb 1.652.000 euros provinents del Pla Obert d’Inversions de la Diputació, coordinat per la vicepresidenta primera, Natàlia Enguix. Aquesta xifra suposa 320.000 euros més que els fons rebuts pel municipi en el període anterior (2019-2023). A aquesta quantitat se sumen els 300.000 euros del Fons de Cooperació que la Diputació aporta enguany en col·laboració amb la Generalitat Valenciana.

    Millores al camí d’Alfarrasí i projectes futurs

    Un dels projectes més destacats de la legislatura és l’ampliació del camí d’Alfarrasí, que connecta amb el polígon industrial. Segons l’alcalde, aquesta intervenció és essencial per a potenciar la zona industrial i facilitar l’accés a les empreses locals. “La millora del camí és part d’una estratègia més àmplia per a reforçar la nostra infraestructura industrial i continuar atraient inversions”, ha afirmat Vidal.

    A més, el municipi ja treballa en un altre gran projecte: la construcció d’un nou auditori, que duplicarà la capacitat de butaques i es convertirà en un punt de referència per a activitats culturals i socials. Aquest projecte es realitzarà en col·laboració amb la Generalitat Valenciana i la Diputació de València, que ja han manifestat el seu interès en estudiar la viabilitat d’aquesta actuació.

    Amb aquests plans, l’Olleria vol consolidar-se com un municipi modern, sostenible i amb infraestructures adaptades a les necessitats actuals, oferint millors serveis als seus habitants i atraient noves oportunitats tant per a la població com per a les empreses locals.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    El PP posa en risc 2,1 milions d’euros per a Ontinyent segons el PSPV-PSOE

    Els socialistes d'Ontinyent han advertit que la ciutat perdrà més de 2,1 milions d'euros entre 2025 i 2026 si...
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -