21/09/2024 - 5:28
Més

    Generalitat i Ontinyent avancen en el desdoblament de la CV-81 i la prevenció d’incendis

    Altres notícies

    L’Ajuntament d’Ontinyent i la Conselleria de Medi Ambient, Infraestructures i Territori continuen treballant conjuntament en diversos projectes per a millorar les infraestructures del municipi i la gestió de la prevenció d’incendis. Durant una reunió recent entre el conseller Vicente Martínez Mus i l’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, es va destacar l’avenç en les actuacions de desdoblament de la CV-81 al seu pas per la ronda nord de la ciutat i les inversions destinades a la protecció del medi ambient.

    Ampliació de la CV-81 per millorar la mobilitat a Ontinyent

    El conseller Martínez Mus va remarcar la necessitat d’ampliar i desdoblar la CV-81, una actuació que, segons ell, millorarà significativament l’accés a l’Hospital Nou d’Ontinyent i al poliesportiu, així com la connexió amb el centre urbà. L’objectiu principal d’aquest projecte és actualitzar-lo a les normatives vigents, incloent mesures correctores de l’impacte acústic, especialment a la zona del col·legi Carmelo Ripoll.

    A més, s’ha proposat la redacció del projecte per millorar l’accés fins a la rotonda de l’hospital, la qual cosa facilitarà una connexió més eficient i segura per als veïns i visitants. També es va abordar la necessitat de millorar la CV-650, especialment a la intersecció amb una zona industrial d’alta circulació, per garantir una major seguretat en els accessos.

    L’alcalde Jorge Rodríguez i el regidor de Territori, Óscar Borrell, que també va assistir a la reunió, van destacar el bon ambient de treball amb la Conselleria i van subratllar la rellevància d’aquestes millores per a Ontinyent, ja que permetran una mobilitat més còmoda i segura per als residents.

    Inversions en la prevenció d’incendis forestals

    En el marc d’aquesta trobada, es va recordar la inversió de quasi 30.000 euros del Fons Estratègic Municipal de Prevenció d’Incendis i Gestió Forestal que la Generalitat ha destinat a Ontinyent aquest any. Aquesta partida s’utilitzarà per a dur a terme actuacions preventives contra incendis forestals, un aspecte clau per a la protecció del medi ambient de la zona.

    A més, es va confirmar la consolidació de l’Oficina Comarcal de Medi Ambient d’Ontinyent, la qual continuarà oferint suport tècnic i ajuda en la gestió de projectes relacionats amb la sostenibilitat i la protecció del territori.

    Una col·laboració contínua i productiva

    La reunió, que va comptar amb la presència de diverses autoritats autonòmiques, com ara el secretari autonòmic de Medi Ambient, Raúl Mèrida, i el secretari autonòmic d’Infraestructures i Transport, Javier Sendra, va servir per a reafirmar el compromís de la Generalitat i l’Ajuntament d’Ontinyent per treballar conjuntament en projectes d’infraestructura i medi ambient. L’objectiu és continuar oferint solucions que milloren la qualitat de vida dels ciutadans i asseguren un desenvolupament sostenible del municipi.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Beniatjar aposta per la seguretat viària amb la segona fase de la CV-622

    L'Ajuntament de Beniatjar ha aprovat l'execució de la segona fase del projecte de remodelació de la carretera CV-622, que...
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -