21/09/2024 - 5:28
Més

    El Museu Tèxtil d’Ontinyent inicia el seu primer taller de formació per a millorar l’ocupabilitat

    Altres notícies

    El Museu Tèxtil de la Comunitat Valenciana a Ontinyent ha donat un nou pas endavant en la seua trajectòria amb l’obertura del seu Centre de Formació, que ha acollit el seu primer taller aquest dijous. La regidora de Promoció Econòmica de l’Ajuntament i Vicepresidenta 1ª de la Diputació de València, Natàlia Enguix, va ser l’encarregada de donar la benvinguda als participants d’aquesta acció formativa.

    El taller, que es va iniciar a les 10:00 hores, forma part d’un cicle sobre l’obtenció de Certificats Professionals (CP) i l’acreditació de l’experiència laboral, organitzat per l’Ajuntament d’Ontinyent i impartit per ACTAIO (Acord Territorial Alcoi-Ibi-Ontinyent). La iniciativa està adreçada tant a persones desocupades com a treballadores en actiu, i té com a objectiu millorar l’ocupabilitat mitjançant la formació i l’acreditació de competències professionals.

    Una nova etapa per al Museu Tèxtil

    Enguix va destacar que aquest taller marca l’inici d’una nova etapa per al Museu Tèxtil, on no només es continuarà preservant el patrimoni industrial de la comarca, sinó que també es posarà l’accent en la formació continua. Aquesta oferta formativa busca millorar la qualificació de la població local, posicionant el Museu com un punt de referència per a l’aprenentatge en Ontinyent i la Vall d’Albaida.

    La primera sessió del taller va comptar amb una elevada participació, amb nombrosos assistents interessats a enfortir els seus perfils professionals. Els participants van rebre informació detallada sobre els procediments per a l’obtenció de Certificats Professionals i els mecanismes per a acreditar l’experiència laboral, aspectes clau per a millorar les seues oportunitats laborals.

    Un projecte amb suport institucional

    El projecte, que compta amb el suport de Labora Servei Valencià d’Ocupació i Formació i del Ministeri de Treball i Economia Social, s’emmarca dins del programa EMPACE – AVALEM TERRITORI, que busca fomentar l’ocupació de qualitat a través de la formació especialitzada i la millora contínua de les competències professionals.

    Les persones interessades en les properes activitats i tallers que es duran a terme al Museu Tèxtil poden consultar la web d’ACTAIO o la de l’Ajuntament d’Ontinyent.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Beniatjar aposta per la seguretat viària amb la segona fase de la CV-622

    L'Ajuntament de Beniatjar ha aprovat l'execució de la segona fase del projecte de remodelació de la carretera CV-622, que...
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -