19/09/2024 - 22:14
Més

    El PSPV valora la declaració de Festa d’Interés Turístic Internacional per als Moros i Cristians d’Ontinyent

    Altres notícies

    El PSPV d’Ontinyent ha celebrat la recent declaració de les Festes de Moros i Cristians d’Ontinyent com a Festa d’Interés Turístic Internacional, reconeixement atorgat pel Ministeri d’Indústria i Turisme. Aquesta distinció subratlla la importància cultural i històrica de la festa, una celebració arrelada en la comunitat ontinyentina i la Comunitat Valenciana.

    El portaveu del PSPV a Ontinyent, José Antonio Martínez, ha destacat l’orgull que suposa per a la ciutat que “tornem a tindre un govern socialista que reconega la nostra festa, ara a nivell internacional”. A més, ha recordat que el reconeixement nacional ja es va obtindre amb el govern de José Luis Rodríguez Zapatero, i ha celebrat que aquesta nova distinció arribe de la mà de Pedro Sánchez.

    Agraïments a la Societat de Festers i als festeros

    Martínez ha volgut agrair el treball i esforç de la Societat de Festers del Santíssim Crist de l’Agonia, actualment presidida per Vicent Pla Vaello, així com a tots els expresidents i juntes directives que han contribuït al creixement i consolidació de la festa. També ha fet extensiu aquest reconeixement a les comparses i festeros que participen cada any en la celebració.

    El portaveu ha subratllat que hui és un dia de celebració i orgull per a tota la societat ontinyentina, destacant la gran importància que té aquesta festa per a la ciutat com a símbol de cultura, tradició i història.

    El suport de Rebeca Torró

    A més, Martínez ha volgut destacar la implicació de la Secretària d’Estat d’Indústria, l’ontinyentina Rebeca Torró, qui ha tingut un paper important en donar suport a la ciutat en aquest reconeixement. La seua presència al Govern d’Espanya és vista com un gran avantatge per a Ontinyent, ja que manté els interessos de la ciutat entre les seues prioritats.

    Amb aquest reconeixement internacional, les Festes de Moros i Cristians d’Ontinyent es consoliden com un dels esdeveniments culturals més importants de la Comunitat Valenciana, atraient tant a locals com a turistes d’arreu del món

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Ontinyent comptarà amb una nova oficina comarcal de la Diputació de València

    La Diputació de València reforçarà l'atenció als municipis menuts de la província amb la creació d'una nova xarxa d'oficines...
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -