29/09/2024 - 0:22
Més

    El Museu Tèxtil d’Ontinyent, a punt per a la inauguració de la nova nau

    Altres notícies

    Les obres de la II Fase del Museu Tèxtil de la Comunitat Valenciana a Ontinyent estan a punt de concloure amb el condicionament del pati i la connexió entre les dues naus del museu. Aquesta actuació final compta amb una subvenció de 326.000 euros de la Diputació de València i es preveu que estiga finalitzada a la primera quinzena del mes de juliol.

    Inversions destacades a Ontinyent

    La 1ª tinent d’Alcalde i Vicepresidenta 1ª de la Diputació, Natàlia Enguix, ha destacat la importància de les inversions a Ontinyent, assenyalant que en tan sols un any, la Diputació ha invertit més de 4 milions d’euros a la ciutat. “Són moltes les millores que estan duent-se a terme a la nostra ciutat amb suport de la Diputació”, afirmava Enguix.

    Detalls de l’actuació

    El regidor de Territori, Óscar Borrell, ha visitat les obres aquesta setmana i ha explicat que l’empresa local Construcciones Francés, adjudicatària de l’actuació, ha realitzat tasques d’urbanització, ajardinament i connexió entre les dues parcel·les per tres punts amb escales, rampes i una passarel·la. “En poques setmanes estarà acabada tota l’actuació que ha durat més d’un any i que hem pogut executar gràcies al suport aconseguit d’altres entitats”, ha declarat Borrell.

    El regidor d’Hisenda i Projectes Europeus, Pablo Úbeda, ha recordat que la II fase de les obres ha estat finançada amb 2,3 milions d’euros pels fons europeus FEDER, la Diputació de València i l’Ajuntament. Úbeda ha destacat que als 700.000 euros dels Fons Feder del programa EDUSI de la Unió Europea, es va afegir la subvenció de la Diputació de València, entitat que s’ha integrat com un dels patrons de la Fundació Museu del Tèxtil de la Comunitat Valenciana.

    La nova nau del Museu Tèxtil

    La nova nau del museu compta amb una planta semisoterrani i una planta baixa de 608m² que inclou dues grans sales de 383m² i 138m², un porxe, una cafeteria, una escala i una passarel·la. Aquesta edificació serà destinada a un espai formatiu que podrà acollir iniciatives que impulsen el teixit econòmic de la zona.

    L’obertura d’aquesta nova fase del Museu Tèxtil de la Comunitat Valenciana representa un gran pas per a la ciutat d’Ontinyent i la comarca de la Vall d’Albaida, situant-se com un referent cultural i econòmic per a la comarca.

    - Advertisement -
    - Advertisement -

    Últimes notícies

    Nou premi de Loteria Nacional a Ontinyent: 60.000€ al número 71931

    Ontinyent ha estat novament agraciada amb un dels principals premis de la Loteria Nacional, concretament amb el número 71931,...
    - Advertisement -

    Mira també

    - Advertisement -